nlc.hu
Életmód

Véletlenül több zsáknyi pénzt talált apósa otthonában

Takarítás közben véletlenül többzsáknyi pénzre bukkant

Egy férfi éppen az apósa otthonát takarította, amikor hatalmas meglepetés érte. Valószínű, hogy mindenre számított, csak arra nem, hogy többzsáknyi pénzt talál majd.

Egy Los Angelesben élő család éppen nagytakarítást végzett a házban, amikor többzsáknyi pénzt találtak. Az összértéke körülbelül 4 és fél millió forint – írta meg az upi.com.

John Reyes elárulta, hogy éppen apósa otthonát takarította ki, amikor hatalmas meglepetés érte. Többzsáknyi pénzérmét talált, ami egy bontatlan és jól lezárt zacskóban volt. John azt is elmondta, hogy több érmegyűjtő is felkereste, miután hallottak a történtekről. 

Elég sok gyűjtő mondta nekem, hogy ezt nem szabadna eladni, amíg nem tudjuk, hogy mi folyik itt

– mondta. 

Pénzérméket helyeznek egy perselybe

Pénzérméket helyeznek egy perselybe (Fotó: Pexels)

A New York Post szerint a család megállapította, hogy az érmék rézből vannak és nem cinkből, amelyre az Egyesült Államok az 1980-as években tért át. 

John végül egy OfferUp nevű viszonteladói oldalon hirdette meg az érméket 8 és fél millió forintért. Értékét növeli, hogy ólompecsétes zacskóban voltak, illetve egy olyan bank neve szerepelt a zacskón, amit már nem feltétlenül lehet felismerni. Mindebből arra következtettek, hogy a pénzérmék legalább 40 évesek vagy még annál is régebbiek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top