nlc.hu
Életmód

Carrie Bradshaw miatt jöhetnek sokan össze az exükkel?

Carrie Bradshaw mutatja az utat, miatta jöhetnek sokan össze az exükkel

Ezt állítja legalábbis egy randioldal szakértője.

Folytatódik az És egyszer csak (And Just Like That) című sorozat, és ennek apropóján egy párkapcsolati szakértő azt jósolja, hogy sokan elgondolkodnak majd azon, hogy  adjanak-e egy második esélyt egy volt partnerüknek, hiszen ha minden igaz, a második évadban visszatér Carrie Bradshaw egykori szerelme, Aidan Shaw, akit ugye John Corbett alakít.  

Sarah Jessica Parker Carrie Bradshawként

Fotó: Profimedia

Emma Hathorn, a Seeking nevű társkereső oldal munkatársa szerint vannak előnyei és hátrányai annak, ha felmelegítjük a káposztát. Szerinte fontos, hogy mielőtt újból összejönnénk az illetőkkel, felmérjük, hogy sikerült megoldani azokat a problémákat, amik az első alkalommal komoly terhet róttak a kapcsolatra. Persze azt sem árt kideríteni, előnyére vagy hátrányára változott-e a másik fél, és bármennyire is csábító azonnal belevetni magunkat a közepébe, érdemes inkább szépen-lassan haladni. 

Hozzátette, nem szabad elveszíteni magunkat a kapcsolatban, nem szabad, hogy csak ez határozzon meg minket, mindenkinek jobb lesz, hogy olyan dolgokra is szánunk időt, amik nekünk fontosak. Ezt nem lehet elégszer hangsúlyozni, de a kommunikáció mindennek a kulcsa, ha bármilyen figyelmeztető jellel találkozunk, ami arra utal, hogy a régi problémák újra előbukkanhatnak.

Emma Hathorn emellett nem szabad, hogy a nosztalgia vezéreljen minket, a múlt az a múlt, inkább arra kell összpontosítani, hogy mi történik a jelenben, hogyan érezzük magunkat most a kapcsolatban, és a régi emlékek helyett szerezzünk inkább újakat.

(via Daily Star)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top