Szmokingban várta új gazdáit egy kutyus, de mindezt hiába

nlc | 2023. Június 26.
500 napja várja egy border collie, hogy új otthonra és szerető családra leljen. Úgy tűnt, hogy mindez megadatik a kutyusnak, ezért szmokingban várta új gazdáit, akik végül több nap után sem mentek el a kutyáért.

A Dublini Állatkínzás Elleni Társaság (DSPCA) egy szívszorító történetet osztott meg a követőivel egy 12 éves imádnivaló border collie-ról.

Jordan szmokingban várja az új gazdáit (Fotó: Twitter/DSPCA)

Jordan már 500 napja várja, hogy otthonra, illetve egy szerető családra leljen. Hamarosan be is következett a nagy nap, amikor új gazdikat találtak a várakozó kutyusnak. Jordan meg is adta a módját, és szmokingban szerette volna köszönteni az új családját, akik napok után sem ment el érte.

A jótékonysági szervezet szerint a héten már ez a második olyan eset, amikor a család beleegyezett, hogy hazaviszi Jordant, majd nem jelent meg.

A DSPCA munkatársai arra kérik az embereket, hogy ne tápláljanak hiú reményt az állatokban, hiszen ők mindig nagyon várják a találkozást.

A szervezet dolgozói azt is elárulták, hogy Jordan nagyon sok mindenen ment keresztül, továbbá nekik köszönhető, hogy újra megtanult bízni az emberekben. Nem csoda, hogy a felhasználóknak megszakadt a szívük a kutyus történetét hallva, de talán az interneten elterjedt videó segíthet abban, hogy a kutyus minél hamarabb új otthonra leljen.

Exit mobile version