nlc.hu
Életmód
Sorfallal búcsúztaták Big Macet, a menhelyi kutyát - videó

Sorfallal, tapsolva búcsúztatták Big Macet, a menhelyi kutyát – videó

Félt az idegenektől, de egyik ideiglenes gazdijának sikerült megnyílnia, és kilenc hónap után új otthonra talált.

Big Mac 2020 decemberében érkezett a McKamey Állatközpontba, gazdái arra hivatkozva adták be, hogy nem volt idejük rá és éppen költöznek. Big Mac sajnos nehezen alkalmazkodott a menhelyi élethez, félénk természete miatt nem tett túl jó benyomást a potenciális örökbefogadókra, és hosszú hónapokon keresztül senki nem akarta adoptálni, igaz, néha voltak ideiglenes gazdik, aki hazavitték magukkal.

Legutolsó ideiglenes otthona a központ csapatának egyik tagjánál volt, aki úgy döntött, szeretné, ha Big Mac vele és családjánál maradna.  „Azonnal beleszeretett a kutyába, és úgy tűnt, hogy a többi állat is megkedvelte. Annyira örülünk neki, hogy Big Mac ilyen jól beilleszkedett, ő volt a kedvencünk, és nagyon jó kezekbe került, ráadásul a csapat tagja maradt” – nyilatkozta My Modern Metnek Lauren Mann, a menhely egyik munkatársa.

A McKamey Állatközpontban úgy döntöttek, hogy méltóképpen kellene megünnepelni azt, hogy Big Mac újra otthonra talált, amikor a kutya és gazdája elhagyta az épületet, a teljes személyzet felsorakozott a kijáratnál, és állva tapsoltak nekik. „Készen állt arra, hogy végleg hátat fordítson a menhelynek. Nem igazán érdekelte sem jutalomfalat, sem a többi állat, sem bármi más, csak haza akart menni.”

kutya

Fotó: McKamey Animal Center /Facebook

Kapcsolódó cikkek: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top