Mindennapok

Bárkivel találkozik, mindenkit megölel Toro, a mentett kutya

Saját Instagram-oldala is van sok-sok követővel, már csak egy végleges gazdi hiányzik az életéből.

Torót tavaly októberben a kerítéshez láncolva találták meg két másik kutya társaságában. Idén januárban úgy tűnt, sikerül gazdit találni neki, de sajnos azóta visszakerült a New York államban található Hempstead állatmenhelyére. Ez sem szegte kedvét, nagyon hálás megmentőinek, és szívesen megölel mindenkit, akivel találkozik, írja a Unilad.

Melissa Fogarty, a menhely egyik munkatársa elmondta, amikor Toro először hozzájuk került, nagyon zárkózott volt, nem nyitott az emberek felé, ám amikor egyszer kivitte sétálni, és szabadon engedte, a kutya visszament hozzá, betelepedett az ölébe, és a mellkasának nyomta a fejét. És ez nem egyszeri alkalom volt, ahogyan egyre jobban megbízott az emberekben, úgy kezdte el osztogatni az öleléseket. 

Ugyan Torónak saját Instagram-oldala is van majdnem 11 ezer követővel, egyelőre nem sikerült neki otthont találni. Mivel a kicsit szégyenlős, de hihetetlenül ragaszkodó kutyával fiatalkorában valószínűleg nem foglalkoztak eleget, fontos, hogy leendő gazdája kellő türelemmel, illetve hozzáértéssel forduljon felé, és ne spóroljon a szeretettel. 

Fotó: adopt_toro_who_hugs/Instagram

Fotó: adopt_toro_who_hugs/Instagram

Még több szívmelengető állatos történet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top