nlc.hu
Család

Kutyák örökbefogadására gyűjt az örökbe fogadott lány

Megható: idős kutyák örökbefogadásában segít a 14 éves örökbe fogadott lány

A 14 éves örökbefogadott lány kutyaszitteléssel gyűjt pénzt az idős kutyáknak, hogy ők is szerető otthonra találjanak.
Meena Kumar

A most 14 éves indiai lányt, Meena Kumart azután fogadták örökbe, hogy 9 hónapos korában egy kosárban találtak rá Pune városának egyik egyeteme mellett. Egy évvel később egy mumbai család fogadta örökbe, majd Kaliforniába költöztek.

A lány kiskora óta imádja a kutyákat, és sosem felejtette el saját múltját. Ezért döntött úgy, hogy segíteni fogja az idős kutyák örökbefogadását, hogy ők is szerető családra találjanak.

Többször meglátogatta a Muttville nevű, idős kutyák számára kialakított menhelyet, de akkoriban még csak 12 éves volt, önkénteskedni pedig csak 17 éves kor fölött lehet. Így kutyaszitter lett, 35 dollárt kért egy napra, és a teljes bevételét négylábú barátaira áldozta.

A Pet Fairy Services nevű szolgáltatásával már 7 ezer dollárt gyűjtött a kutyáknak, és miután az Intel – ahol apja dolgozik – megduplázta az összeget, már 14 ezer dollár jött össze az idős kutyáknak.

(Unilad)

(Kiemelt kép: Pet Fairy Services)

Még több megható történet idős kutyákról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top