Ő itt Elvis, a barátságos sügér

FEL | 2023. Június 27.
Egy horgász és egy sügér csodálatos barátsága.

Úgy tűnik, manapság nagy divat lett vadállatokkal haverkodni. Nemrég írtunk egy indiai férfiről, aki egy krokodillal ápolt mély barátságot, most pedig egy másik férfi videója terjed vírusként a TikTok-on, miután egy wisconsini tónál valószínűtlen barátságot kötött.

Rex Colubra 2021-ben lépett fel a TikTok-ra, hogy megossza, új barátra tett szert – egy sügérre, akit Elvisnek nevezett el.

Korábban kifogták a horgászok, innen a megcsonkított arca. Ezért hívom Elvisnek” – írta a tiktokker, aki saját profilt is létrehozott a halnak @Elvisthesmallmouth néven.

Az egykori lelkes horgász elmondta, hogy “eldobta” a “botját és a felszereléses dobozát egy GoPro-ért és egy szemüvegért, miután búvárkodás során azt tapasztalta, hogy mennyire hihetetlenül kíváncsiak és tudatosak a halak.

Colubra egy november 22-i videóban elmondta, hogy a kis fickó követte őt 13 hónapon keresztül, 12 különböző merülés során. A férfi az egyik videójában azt is bebizonyította, hogy magához tudja hívni a halat.

Egy június 13-án posztolt TikTok-ban Colubra azt írta, hogy egyszer nyolc hónapig nem látta a halat, de szerencsére később újra találkoztak, és azóta is jóban vannak.

Kiemelt kép: Instagram

Exit mobile version