Életmód

Természetközeli hangulat a város szívében – megnyílt a Food&Friends, a Westend megújult ételudvara

Van időd egy gyors ebédre? Megiszunk este egy kávét? Naponta, hetente mondjuk ki és halljuk ezeket a mondatokat, aztán jön a következő kérdés: Hol találkozzunk?

Ez már kicsit nehezebb és hosszabb egyeztetést igényel, hiszen sok szempontnak kell megfelelnünk: jó megközelíthetőség és kellemes környezet, minőségi kínálat mellett az ár-érték arány is jó legyen, és többféle ételből italból lehessen választani, hiszen lehet, hogy a kávéból vacsora is lesz.

Természetközeli hangulat a város szívében – megnyílt a Food&Friends, a Westend megújult ételudvaraJó hírünk van, a Westend megújult ételudvara, a Food&Friends minden elvárásnak megfelel.  A bevásárlóközpont történetének legnagyobb fejlesztését július 22-én vehették birtokba a látogatók, a megújult ételudvarban immár több mint hatszázan is kényelmesen elférnek, a minőségi ételekről és italokról a tíz nemzet konyháját felvonultató közel harminc étterem és kávézó gondoskodik.

Természetközeli hangulat a város szívében – megnyílt a Food&Friends, a Westend megújult ételudvaraRáadásul a környezet sem mindennapi. A tulajdonos célja az volt, hogy a város szívébe varázsolja a természetet és vele együtt egy kis nyugalmat, így a tervezéssel és megvalósítással a nemzetközileg elismert Hello Wood csapatát bízta meg. A berendezés hazai minőségi tölgyfa alapanyagból – a környezettudatosság jegyében gyakorlatilag nulla hulladékkal – készült, a leeső faanyagot dekorációra használták fel.  A természetközeliség azonban nem zárja ki az innovációt, így számos digitális, kényelmet és gyorsaságot segítő vagy éppen a látványt fokozó eszköz is helyet kapott a területen: egy 30 méter hosszú ledfal, változtatható fényű hangulatvilágítás vagy éppen az asztaloknál elhelyezett praktikus telefontöltő. Hamarosan bővül az érintőképernyős rendelőfelületek sora, sőt azon sem kell meglepődni, ha az asztalok között időnként takarító- és tálcaszedő robotok is felbukkannak.

Természetközeli hangulat a város szívében – megnyílt a Food&Friends, a Westend megújult ételudvaraHol is találkozzunk? Ha ismét elhangzik a kérdés, jusson eszedbe, hogy van egy hely, amit mindenképp érdemes megnézni, kipróbálni, és persze majd vissza is térni a Food&Friends-be!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top