nlc.hu
Életmód

Véletlenül lett a lábfetisiszták modellje

„Így lettem véletlenül a lábfetisiszták modellje”

Az egy ideje már szinte mindenki számára világossá vált, hogy a különböző erotikus tartalmakkal szinte milliókat lehet keresni az interneten, azonban arra már kevesebben gondolnánk, hogy egy lábmodellnek is hatalmas összegeket fizetnek.

Elizabeth McCafferty újságíró arról számolt be, hogyan lett egy véletlennek köszönhetően a lábfétisesek modellje. Az egész egy váratlan megkereséssel kezdődött, ugyanis a volt kollégája éppen modellt keresett, mivel egy cipőket forgalmazó cégnek készült fotózni. A cég kikötötte, egy fehér, szép lábú modellt keres a fotózáshoz. Elizabeth újságírói munkássága előtt modellkedett, így a fotós ismerőse az Instagram-oldalán kereste fel. Kezdetben neki is voltak kétségei, hiszen az árajánlat a munkához képest irreálisan magas volt. Elmondása alapján meggyőzte, hogy a cég kellőképpen nagy volt, továbbá bízott a munkát ajánló ismerősében is – írja a Vice.

A feltétel az volt, miszerint Elizabeth-nek felvételeket kellett küldenie a lábáról cipővel, illetve anélkül. Már ekkor is szürreálisnak tartotta az ajánlatot, de úgy gondolta, hogy miért ne. A munkát végül nem kapta meg, azonban nem sokkal később egy újabb furcsa ajánlatot kapott a fotós ismerőse által ugyanettől a cégtől. Ezúttal a feladat az lett volna, hogy egy FaceTime beszélgetés során kenje be a lábát, szintén magas összegért.

Az ajánlat után elkezdett aggódni a fotós kollégája iránt is, hiszen sorra kapott hasonló ajánlatokat, ezért figyelmeztette, hogy biztosan átverésről lehet szó, és a munkát ajánló nő csupán a naivitásukat szeretné kihasználni. 

Gyanús megbízás

Két évvel később az ismerőse újra felvette vele a kapcsolatot, és azt állította, hogy ez a bizonyos nő ezúttal 6000 fontot ajánlott a felvételekért, ami körülbelül 2 és fél millió forintnak felel meg.

@vice

consider this before uploading pedicure photos

♬ original sound - VICE

Elizabeth elhatározta, hogy ezúttal nem hagyja, hogy átverjék, ezért alaposan elkezdett utánajárni a dolognak, és úgy döntött, hogy eljátssza a szerepet. A kollégája azt állította, hogy a megbízó hölgy kérése szerint kettejüknek kellett volna elkészíteniük egy felvételt. A videón egy nő a lábujjait simogatja, majd a lábát a kamera előtt lóbálja, miközben a férfi izgatottan nézi a folyamatot.

Természetesen soha nem volt szó egy harmadik félről, pusztán a fotós kollégája szerette volna kielégíteni a lábfétisét a videók által.

Többször is megkérdezte, hogy csinálhatna-e próbafelvételt, és minél többet kérdezett, annál nyilvánvalóbbá vált, hogy soha nem volt képben ez a bizonyos nő – írta. Miután ez világossá vált számára, közölte, hogy nem csinál több próbafelvételt és azt szeretné, ha a „megbízó” személyesen keresné meg a kéréseivel. Természetesen erre soha nem került sor, így el kellett fogadnia, hogy az egykori kollégája, akiben megbízott, átverte. 

Neccharisnyás női láb

(Fotó: Unsplash)

A rossz tapasztalat ellenére az újságírót elkezdte foglalkoztatni a gondolat, hogy vajon mennyit kereshetne, ha nyitott lenne erre a különös és furcsa világra, főleg miután észrevette, hogy egy tartalomkészítő, Summer Solesis havonta 500 fontot, azaz körülbelül 230 ezer forintot keresett csak abból, hogy a lábairól készített felvételeket az OnlyFans-re. A lábait és talpát reklámozó Instagram-oldalát beszüntették, de nem esett kétségbe, hiszen most a Redditen és a Twitteren is reklámozza hasonló tartalmait.

A lábunkban rejlő vonzerő

Ness Cooper, a szexmunkára és a poliamor kapcsolatokra szakosodott klinikai szexológus a lapnak elárulta, hogy a lábakról egyes embereknek a nemi szervek jutnak az eszükbe.

A lábujjak fallikus megjelenést képviselhetnek, míg a lábak bőrének hullámossága a szeméremtest ráncaira asszociálhat

– mondta. 

Hozzátette, hogy a lábakban sok idegvégződés található, ezek közül pedig némelyik a nemi szervekkel, illetve az örömszerző részekkel van kapcsolatban. Egy szex- és intimitástréner azt is elárulta, hogy lábfétisesek körében a legkeresettebb tulajdonságok közé tartoznak a büdös és izzadt lábak, amiket hosszú lábujjak tarkítanak. 

Volt, hogy 500 dollárért (230 ezer forintért) készítettem egy rejtélyes dobozt, ami általában olyan dolgokból állt, mint a levágott lábkörmeim, egy régi cipő, esetleg valami, amire ráléptem. Például egy bagel, amiket meg akarnak enni 

– mondta a tartalomgyártó.

Megtalálták a csalók

Elizabeth úgy döntött, hogy ő is tesz egy próbát, és a lába reklámozásához csinál Instagram-, Twitter- és egy Reddit-oldalt is. Az oldalon az általános képek mellett extrémebb felvételeket is közzétett, ahol különböző ételekre lépett rá.

Nagy meglepetésére öt perccel később miután létrehozta Instagram-odalát, egy férfi azzal kereste meg, hogy szeretné megcsókolni a talpát és végigdörzsölni az arcát a lábán. 

Annak ellenére, hogy nem keresett vele pénzt, az ilyen esetek világossá tették számára, hogy az emberek milyen gyorsan kihasználják a másikat, mindezt az internet segítségével. Mindent megpróbált, hogy a rajongók kedvében járjon, azonban szinte egytől egyig csalókkal állt szemben. Véleménye szerint ez a tapasztalat jól tükrözte, hogy mekkora tiszteletlenség övezi a szexmunkásokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top