nlc.hu
Életmód

Vandál pusztítás a mentős ügyeleten

Bedrogozva szétverte a mentős ügyeletet egy férfi Kazincbarcikán, videón a megdöbbentő pusztítás

Csak a kiérkező rendőrök tudták megállítani.
szétvert mentőügyelet,

Bedrogozva tört be egy férfi a kazincbarcikai mentősök ügyeleti rendelőjébe és mindent szétvert, amit csak ért – számolt be a Tények. A megdöbbentő pusztítás után elképesztő videó készült, amit az Országos Mentőszolgálat a közösségi oldalkán tett közzé. Minden bútort összetört és a férfi nagyértékű orvosi eszközöket is megrongált.

A középkorú férfi a rendelés megkezdése előtt tört be az épületbe. Berúgta az ajtót, majd mindent szétvert, amit csak talált a szobában. A telephely-vezető vette észre a vandált, mert hangos káromkodást és csörömpölést hallott a rendelő épületéből. Ő hívta a rendőröket, akik percek alatt a helyszínre értek és véget vetettek az őrjöngésnek. Az ügyeleten pusztító, bedrogozott vandált végül elvitték a rendőrök, eljárás indult ellene.

A helyiek szerint még a betegek ellátását is akadályozta és veszélyeztette az ámokfutó.

Miután a férfit elvitték a rendőrök, a mentősök és a kórház dolgozói próbálták a széttört eszközöket is pótolni, de így is hatalmas a kár.

Kiemelt fotó forrása: Facebook / Országos Mentőszolgálat – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top