Óriási meglepetésben volt része a kisfiúnak, akire rendőrt hívtak, miközben munkát keresett

nlc | 2023. Augusztus 06.
Csak egy kis plusz pénzt szeretett volna keresni a kisfiú kerti munkával, de valaki ráhívta a rendőröket.

Biztosan sokak számára ismerős, hogy milyen volt gyermekként gyűjtögetni, kuporgatni a pénzt, hogy megvehessük végre magunknak azt a játékot, amire annyira vágytunk.

Egy kisfiú a George állambeli Hapeville-ből úgy döntött, megkérdezi a környéken élőket, hogy nincs-e valamilyen feladat a ház körül, amit elvégezhet, hátha így gyorsabban összegyűlik a pénz a PlayStationre, amit kinézett magának. Sajnos nem minden lakó volt hajlandó segíteni neki, sőt, valaki kihívta a rendőrséget. 

Miután az egyik helyi rendőrtiszt kiérkezett a helyszínre, a kisfiú elmondta, hogy miért járta a környéket, hogy nem akart mást, csak egy kis pénz keresni azzal, hogy segít másoknak a kerti munkákban, mert szeretne egy játékkonzolt venni magának.

„A fiatalember udvarias, tisztelettudó és őszinte volt. Colleran tiszt, aki maga is szívesen játszik, megérintette a fiú története, és úgy gondolta, hogy segít neki” – írta közleményében a hapeville-i rendőrség.

A Facebook-oldalukon pedig meg is osztották a megható videót arról, amikor Colleran rendőrtiszt meglepte a fiút a hőn vágyott játékkonzollal.  A bejegyzésből az is kiderült, hogy Colleran és barátai nemcsak egy PlayStationnel ajándékozták meg, hanem arról is gondoskodtak, hogy legyen mit játszani rajta, hogy azonnal ki is tudja próbálni. 

Fotó: City of Hapeville Police/Facebook

(via MyModernMet)

Exit mobile version