nlc.hu
Életmód

Mindenképpen börtönbe akart kerülni, 400 forintért rabolt bankot

„Elnézést kérek, de ez most egy bankrablás” – mondta a kezdő bűnöző

Különös indíttatásból rabolt bankot egy férfi: bármi áron börtönbe akart kerülni!
Bankrabló börtönbe kerül

A 65 éves Donald Santacroce egy Salt Lake Cityben található bankot szemelt ki arra, hogy megvalósítsa bizarr tervét, amihez egyáltalán nem mindennapi módszert választott. 

Odalépett az egyik kasszáshoz, és egy cetlit adott át neki, amin ez a felirat állt: „Elnézést kérek, de ez most egy bankrablás. Kérem, adjon át nekem 1 dollárt, köszönöm!” A banki alkalmazott először azt hitte, hogy a férfi a bolondját járatja, ezért inkább a kezébe nyomta a 400 forintnál is kisebb összeget. A kezdő bankrabló azonban nem tágított: hiába kapta meg a pénzt, nem hagyta el a bankot, sőt kifejezetten erősködött, hogy hívják a rendőrséget, mert ez egy igazi bankrablás!

Ezután leült az ügyfelek számára kihelyezett székekre és várta, hogy a rendőrök végre megérkezzenek. A bank igazgatója először biztonságba helyezte az alkalmazottjait, majd bezárta a bankot és csak ezután értesítette az egyenruhásokat. A bankrabló túl lassúnak találta a tempót, ezért morgolódott is, hogy milyen sokat kell várnia, végül azonban megérkeztek a rendőrök és elszállították a férfit.

Azt, hogy pontosan miért akart börtönbe kerülni, senki sem tudja, azt azonban többször is elmondta, hogy ha szabadon engedik, mert túl kevés pénzt rabolt, újabb bankot fog célba venni és nagyobb összeget fog követelni. Az NBC News értesülései szerint a helyi bankok felkészülhetnek arra, hogy Donald ismét felbukkan, a napokban ugyanis kiengedték a rácsok mögül. 

Forrás: Via, Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top