nlc.hu
Életmód

Indiai sportolókra hívott rendőrt egy paramami.

„Héhé, no-no!” Arab emberkereskedőnek néztek két indiai sportolót egy magyar játszótéren

A magyar nyelvű netezők fele egy gödöllői paramamin derül, aki arra panaszkodott, hogy két fiatal, idegen nyelven beszélő férfi fotózgat a városkája főterén lévő játszótéren.

Még ennél is nagyobb baj volt, hogy a migráns gyanús fiatalok nemcsak magukat, de a nő szerint az anyukákat és a gyerekeket is fényképezték. A Telex szerint a nő egy zárt csoportba írta meg, hogy két 18-25 év körüli srác fotózgat a kisgyerekek között a főtéri játszótéren.

„A fiatalok nemcsak magukról, hanem a gyerekekről is csináltak képeket,

és nem magyarul beszéltek” – adta le a riasztást. Másnap a két fiatal megint a játszótéren volt: hangosan köszöntek a kislányának, integettek, és le is fotózták őket. „Ekkor rájuk üvöltöttem, hogy HÉHÉ NONO!” – idézte fel a nő, aki ezután kihívta a rendőrséget is.

„Héhé, no-no!” Arab emberkereskedőnek néztek két indiai sportolót egy magyar játszótéren

A bejegyzés hatalmasat ment Facebookon, a Telex a legütősebb kommentek közt szemezgetett:

·         „Ők arab emberkereskedők, a rendőrség semmit nem ér!”

·         „Gyermekrablók. Megrendelésre csinálják, gondolom.”

·         „Ha ez az én gyermekemmel történik, én biztos kifilézem mind a kettőt. Ui egy apuka”

·         „Patkány fidesz betelepíti a legális migránsokat.”

Végül az értelmesebbek számára a közeli szálloda munkatársa tette tisztába a dolgokat:

„a két fiatalember Indiából érkezett az atlétikai vb-re, olimpiai és világbajnokok. A légynek sem ártanak és nagyon kedvesek” – írta a threadhez.

Gödöllő polgármestere, Gémesi György szerint az atlétikai világbajnokságra készülő sportolók laknak a főtéri szállodában, ők mentek ki a térre fotózni. A főtér egyébként be van kamerázva, nem történt semmi atrocitás, a polgármester szerint a kismama túlreagálta az esetet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top