nlc.hu
Életmód

Gyermekbántalmazás vádjával tartóztattak le egy YouTube sztárt

Gyermekbántalmazás vádjával tartóztattak le egy YouTube sztárt

A szomszéd hívta ki a rendőrséget.

Gyermekbántalmazás vádjával tartóztattak le egy amerikai édesanyát, aki a szülőknek szóló tanácsadóvideóival vált népszerűvé a YouTube-on, miután az alultáplált fia megszökött otthonról – írja a BBC nyomán a 24.

Gyermekbántalmazásért tartóztatták le a YouTube szárt.

Ruby Fank a gyerekivel. Fotó: YouTube

A nőknek életvezetési tanácsokat osztogató Ruby Franket és üzlettársát, Jodi Nan Hildebrandtot a héten tartóztatták le a Utah állambeli Ivinsben. A tisztviselők a videós 10 éves lányát alultáplált állapotban találták meg a házban.

A vád szerint a videós 12 éves fia kimászott az ablakon, és egy szomszéd házhoz szaladt, hogy ételt és vizet kérjen. Majd a szomszéd, akihez bekopogott, ki is hívta a rendőröket. A gyerek alultáplált volt és a karjain ragasztószalag nyomai látszódtak.

A 24 azt írja, hogy az otthonról megszökő 12 éves fiút, és 10 éves testvérét később kórházba kellett szállítani. A bejelentés után a tisztviselők házkutatási parancsot is kaptak, és összesen négy gyermeket vettek a család- és gyermekjóléti szolgálat gondozásába a közlemény szerint, majd hivatalosan vádat emeltek a Ruby Franke és Jodi Nan Hildebrandt ellen. A vádak két gyermek állítólagos bántalmazásával kapcsolatosak.

A videós legidősebb gyereke, Shari Franke egyébként már korábban, a szüleitől való elköltözése után az édesanyja ellen fordult a különleges nevelési módszerei miatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top