Rubint Réka: „Sok évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy Norbi azt mondja, büszke vagyok rád”

T. D. | 2023. Szeptember 05.
Norbi először nem hitte el, hogy felesége meg tudja valósítani az álmait.

Rubint Réka és Schobert Norbi 22 éve élnek boldog szerelemben. Sokan joggal irigykedhetnek a házasságukra, ugyanis mindig büszkén vállalják érzelmeiket és azt is, ha nehéz időszakon mennek át. 

Rubint Réka (Fotó: rtl.hu)

Az elmúlt hónapokban Norbi sokszor kifejezte, mennyire támogatja feleségét nem csak az anyaságban, de a karrierjében is. Mint kiderült, ez nem mindig volt így. 

„Amikor a gyerekek picit nagyobbak lettek, várandós lettem Zalánnal. Ekkor jött az az érzés, ami bűntudatot is okozott bennem, hogy a világ legboldogabb embere voltam, de mégis hiányzott valami az életemből. Jött egy teljesen egyszerű válasz a tudatalattimból, hogy a Rubint Réka élete hiányzik. Azt mondta nekem a légzésterapeutám, hogy »Réka, akkor leszel igazán boldog, és akkor lesz teljes az életed, hogyha mered élni azt, amire vágysz« – magyarázta az rtl.hu-nak Réka, aki ezt követően talált rá arra a helyszínre, ahol 13 éve már tömegeknek tart aerobikórákat. Norbi az elején kételkedett benne, hogy kedvese képes lesz majd megtölteni a 250-300 férőhelyes sportcsarnokot, de Réka nem adta fel, hogy megszerezze férje elismerését. – Sok-sok évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy Norbi azt tudja mondani, »Kicsim, nagyon-nagyon büszke vagyok rád«. Amikor a szívműtétje előtt elbúcsúztunk egymástól a kórházban, akkor mondta, hogy »Kicsim, bármi is történjen, azt tudnod kell, hogy büszke vagyok arra, hogy merted megvalósítani az álmaidat, és bármi is történjen, meg fogod állni a helyed a világban«.”

Exit mobile version