nlc.hu
Életmód

Őrizetbe vették a pesterzsébeti halálos balesetet okozó sofőrt

Őrizetbe vették a pesterzsébeti halálos balesetet okozó sofőrt

Halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt vették őrizetbe.

Halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt hallgatott ki gyanúsítottként a Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya egy 48 éves teherautó sofőrt. A férfi kedden reggel a XX. kerületi Gyulai István Általános Iskolánál egy 9 éves fiú halálát okozta miután teherautója konténerével ráborított egy terméskő kapuoszlopot.

Rendőr bilinccsel

Fotó: Pixabay

A férfi a tragédia után teljesen összetört.

A sofőrt őrizetbe is vették – közölte a Police.hu. A Hamburger Recycling Hungary Kft. ügyvezetője a Telexnek elmondta, hogy a balesetet egyik hulladékpapír gyűjtő teherautójuk okozta, amellyel az iskolai papírgyűjtés termését hozták el ma reggel.

Munkatársukkal még nem tudtak beszélni

és senkitől sem kaptak hivatalos tájékoztatást. Az egész cég megrendült a történtek miatt és mély részvétüket fejezik ki a kisfiú családjának, hozzátartozóinak, az iskolának. Kapcsolatot is tartanak az iskolával, hogy a leghasznosabban segíthessenek ebben a tragikus helyzetben. A Külső-Pesti Tankerületi Központ illetékese a lapnak elmondta, hogy „egyeztettek” az iskolával, illetve a nevelőtestülettel a balesetről. Az eset miatt iskolapszichológus fogja segíteni a gyerekeket a következő napokban. Részvétüket is kifejezték.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top