Apró, de elragadó dologra bukkantunk Kulcsár Edina lányainak fotóján

nlc | 2023. Október 12.
Kulcsár Edina már háromgyermekes édesanya. Ama, Nina és Medox beragyogják a mindennapjait.

Először láthattuk Kulcsár Edina és G.w.M. közös kislányát Amarát. A házaspár a Story magazin címlapján mutatta meg az immár öt hónapos csöppséget. Edina látványos fehér ruhában, immár világosabb szőke hajjal, egy trónon ülve tartja az ölében Amarát, akinek egy fejdísz látható a homlokán. A cikkből kiderült, hogy Amarára igazi szerelemgyerekként tekint a házaspár, és édesapjától szigorú nevelést kap majd. Edina korábban arról is beszélt, hogy miért nem mutat annyi képet Amaráról.

Kulcsár Edinának eddig mindhárom gyermekét láthattuk már címlapon. Ha tovább olvasol, észreveheted Nina és Amara apró hasonlóságát.

Kulcsár Edina, G.w.M és Amara a Story magazin címlapján 2023. október 12-én (fotó: Story magazin)

2020 év végén a Kulcsár-Csuti család szerepelt karácsonyi pizsamában a címlapon. És azt észrevetted, hogy Ninának pont olyan jól állt a fejpánt, mint később a húgának?!

Kulcsár Edina, Csuti, Nina és Medox 2020 karácsonyán (Fotó: Best magazin)

Amikor 2020 tavaszán Nina megszületett, rózsaszín takaróban, édesen aludva szerepelt a Story címlapján. Edinának itt még egészen sötétbarna volt a haja. Nina egyébként idén megkezdte az ovit.

Kulcsár Edina és Csuti 2020 tavaszán, miután Nina megszületett (Fotó: Story magazin)

Medox születésekor Edina és Csuti még közösen tervezték az életüket. A sors azonban, mint sok-sok ember életében, valami mást tartogatott számukra.

Kulcsár Edina, Csuti és az egyhónapos Medox (Fotó: Best magazin)

Medox császárral született, és szülei alig várták, hogy a kezükbe vegyék. 

A néhány napos Medox a szüleivel (Fotó: Story magazin)

Exit mobile version