nlc.hu
Sztárok

Darnyi Tamás és Pál Rita második közös gyereke

56 évesen ismét apa lesz Darnyi Tamás, kisöcsit kap a 3 éves kisfia

Előző házasságából két lánya született.

Hamarosan ismét bővül a négyszeres olimpiai bajnok, Darnyi Tamás családja. Az olimpikon és szerelme, az egykori válogatott öttusázó Pál Rita a második közös gyermeküket várják – írja a BEST magazin.

Darnyi Tamás,

Darnyi Tamás és párja, Pál Rita, valamint az első közös gyermekük – Forrás: BEST magazin – címlap

„Nagyon boldogok vagyunk, amiért a hároméves kisfiunknak testvére születik. A második kisfiunk tavasszal érkezik majd” – mesélte a sztármagazinnak Pál Rita.

Akik közelebbről ismerik a párt, egybehangzóan állítják, hogy nagyon boldogok egymással, és harmóniában nevelik a gyermeküket, Bencét.

Darnyi Tamásnak Jónás Rita színésznő-műsorvezető volt az első felesége, akitől két közös gyermekük született: 2002-ben Csenge és 2004-ben Piroska. A házaspár kétlaki életet élt, Florida és Budapest között ingáztak. A válásukat követően a gyerekek az édesanyjukkal maradtak Amerikában, az úszólegenda pedig hazatért és új családot alapított.

Az aktív sportéveit amúgy 1994-ben zárta le, ekkor vonult vissza, de az úszás a mai napig az élete része. Tagja a Magyar Olimpiai Bizottságnak, valamint a Magyar Úszó Szövetségnek, és 1995-ben megnyitotta saját úszóiskoláját.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST magazin

Kiemelt fotó: MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top