nlc.hu
TV-sztárok

Kulcsár Edina és az anyaság

Ezért nem posztol a kislányáról Kulcsár Edina

A pici májusban született.

Kulcsár Edina az Instagram-oldalán válaszolt pár követői kérdésre. Az utóbbi időben sokan faggatták azzal kapcsolatban, hogy miért nem tesz ki felvételeket a kislányról, Amaráról. G.w.M-mel közös, májusban született gyermeke okkal nem szerepel a közösségi felületeken, melyet Edina meg is osztott a követőkkel.

Kulcsár Edina

Kulcsár Edina (Fotó: Trenka Attila

„Valóban nem tettem ki róla semmit, mert túl szép, hogy igaz legyen! Nagyon szépen köszönjük ezt a nagy érdeklődést, Amara a lehető legjobban van. Egészséges és nagyon szépen fejlődik! Négy hónapos lesz 11-én, és ez idő alatt egyszer voltam fent nála éjszaka. Nem hittem volna, hogy tényleg létezik ilyen baba. Nemcsak az éjszakák miatt írom, hanem azért, mert ha az ember ránéz, akkor az jut eszébe róla, hogy BOLDOGSÁG! Hihetetlen kislány” – írta válaszában az édesanya, akinek nagyobbik kislánya nemrég ballagott el. 

Sztárok, akik ritkán mutatják a gyereküket

Wolf Kati

Az Adom a napom mai adásában látható énekesnő hosszú ideje féltve őrzi a családját, tiszteletben tartva a lányai jogait.

Janicsák Veca

„Egyetlen dolog fontos nekem, hogy szeretet vegye körül a kislányomat, kapjon szeretetet mindennap, hogy ne legyen akadályozva. Sosem mutattam meg őt, és ez nem véletlen, mert nem akartam eleve predesztinálni valamire… valamilyen kép alapján. Majd döntse el ő, mit szeretne. Ezt a szabadságot, szeretetet, békességet, nyugalmat szeretném megadni neki, amíg lehetséges” – nyilatkozta korábban a témáról Veca.

Tatár Csilla

„Feltenni a gyerek fotóit a netre olyan, mintha odaengednék a közelébe úgy idegeneket, hogy nem vagyok ott” – indokolta meg döntését korábban a Blikknek.

Horváth Gréta

Az influenszer a válása után úgy döntött, többé nem teszi kirakatba a magánéletét, ahogyan nyolcéves kisfiát, Filipet sem.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top