nlc.hu
Életmód

Elhunyt püspökladányi mentős

Rengetegen gyászolják a fiatal mentőst – feleségéhez és kislányához tartott haza, amikor kamionnak csapódott

Brutális balesetet szenvedett a 4-es főúton Karcag és Püspökladány között.
mentős halála,

Kislányához és feleségéhez tartott hazafelé a munkából a 25 éves Pocsai István, aki bennégett az autójában csütörtökön Püspökladánynál. A kocsija megcsúszott a nedves úton, hatalmas erővel nekicsapódott egy kamionnak és kigyulladt. A sofőrnek esélye sem volt kimenekülni a lángoló roncsból, a kocsi szinte a felismerhetetlenségig összetört.

Azóta kiderült, hogy mentőápolóként dolgozott. Rengetegen ismerték és szerették, barátai most gyűjtést szerveznek a családnak. Egyik közeli barátja azt mondta, hogy mindig lehetett rá számítani. “Egy nagyon-nagyon jókedéjű, csupaszív, szeretettre méltó ember volt. Bárkinek bármikor bármilyen problémája volt, ő tényleg egyből ott volt. Egy nagyon-nagyon értékes ember volt”mesélte a Tényeknek.

A fiatal mentős a nagyapja emlékére választotta ezt a hivatást. 

Boldog házasságban élt párjával, Mónikával, és már az első gyermekük is megszületett. Az ötéves Anna rajongásig szerette édesapját. Egy családtag szívszorítóan beszélt arról a Metropolnak, hogy a kislány egyfolytában hiányolja az édesapját, és kérdezgeti, hol van.

Az Országos Mentőszolgálat saját halottjának tekinti a tragikusan fiatalon elhunyt fiatal ápolót. Közösségi oldalukon is megemlékeztek róla.

Az áldozat családja és barátai mára közös gyertyagyújtást szerveztek.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top