nlc.hu
Életmód

Kigyulladt autó Szombathelyen

Ahogy kiszállt az autójából, egyből kigyulladt – videó

A tűz a motorban keletkezett, de hogy miért, azt még vizsgálják.
kiégett autó,

Sokkot kapott egy nő délelőtt Szombathelyen, kiszállt az autójából, amely a következő percben minden előzmény nélkül kigyulladt – erről felvétel is készült. A Tények riportja szerint óriási lángokkal égett, végül a tűzoltók fékezték meg a tüzet, a közelben parkoló autókat pedig biztonságos helyre menekítették a tulajdonosaik az utolsó pillanatba, így azokra nem terjedt át.

A kocsi a parkolóban állt, amikor hirtelen hatalmas lángokkal égni kezdett. A nő dolgozni ment, egy ismerőse vigasztalta, mert a kocsi teljesen kiégett.

Édesanyám jött dolgozni. Félreállt, leparkolt, és 10 percre rá kigyulladt” – mesélte a fia.

Az autónak először a motortere gyulladt ki, de a lángok hamar átterjedtek az utastérre is. A kocsi porig égett, totálkáros lett. Azt, hogy mitől gyulladt ki, még vizsgálják.

Olyan esetről már beszámoltunk, amikor víz gyújtott tüzet egy kocsiban. Egy brit férfi az autójában felejtett egy palackos vizet, emiatt elkezdett füstölni a kocsi ülése, majd ki is gyulladt. A víz ugyanis, mint egy nagyító, úgy működött, és majdnem felgyújtotta a járművet. Szerencsére a sofőr éppen a kocsi közelében volt, ezért időben észrevette, hogy az üveg és az ülés közül szivárog a füst, így végül nem az egész autó gyulladt ki.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top