nlc.hu
Életmód

Lányával vetette fel szexvideóit

Kislányával vetette fel szexvideóit a gyámügyesként dolgozó Viktória

A mezőkövesdi nő éveken kényszerítette kamaszlányát arra, hogy felvegye, amint ő közösül újdonsült barátjával.

Gyámügyesként dolgozott, korábban pedig egy katolikus iskolában tanított az a mezőkövesdi nő, aki másfél éven át arra kényszerítette kamaszlányát, hogy telefonnal videóra vegye, ahogy ő közösül újdonsült barátjával. 

mobiltelefont tartó kéz

A lánynak mobillal kellett videózni az anyjáékat (Illusztráció: Pexels.com)

A Blikk cikke szerint a gátlástan nőt végül a gyermek apja buktatta le: amint tudomást szerzett a szörnyű eseményekről, azonnal a rendőrségre rohant. Az erősen traumatizált lányt és kisebb testvérét azonnal elvették B. Viktóriától, az eset kirobbanása óta az édesapjukkal élnek.

A gyerekek édesapja – aki már régebben elvált Viktóriától – elmondta, hogy a lánya a mai napig pszichológushoz jár és reméli, hogy gyerekei egyszer kiheverik a megrázkódtatást.

B. Viktória ügyévdje, Dr. Lichy József a bulvárlapnak azt mondta, hogy „védencem mindenre kiterjedő beismerő vallomást tett. Rettentően sajnálja, amit tett. A partnerével szakított és nagyon reméli, hogy még láthatja a gyermekeit”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top