Életmód

A kutyusok jót tesznek nekünk. Tegyünk jót mi is értük!

Fressnapf barátság medál a terápiás kutyákért.

A kutyusok jót tesznek nekünk. Tegyünk jót mi is értük!Kutatások bizonyítják, ha az emberek kutyákkal érintkeznek, boldogsághormonok szabadulnak fel a szervezetükben. Ezért tudnak négylábú barátaink annyi örömet okozni és akár a depresszió hatásait is csökkenteni. Képesek arra, hogy terápiás kutyaként segítsenek azoknak, akiknek szükségük van rájuk.

Most mi is segíthetünk nekik!

A Fressnapf 2015 óta minden évben megrendezi az „Összefogás az állatokért” kampányát, amellyel egy-egy kiválasztott szervezetnek segít.

Idén a Kutyával egy Mosolyért Alapítvány munkáját segítik a kezdeményezéssel. Az alapítvány küldetése, hogy terápiás kutyákat neveljen és tanítson be arra, hogy javítsanak a hátrányos helyzetű emberek életminőségén, és a megfelelő segítséget tudják nyújtani számukra. Ezek az okos, kedves terápiás kutyusok az autizmussal, pszichés betegséggel küzdőket, a fogyatékkal élőket, valamint a mozgássérülteket segítik. Részt vesznek óvodás és iskolás korú, különböző fajtájú és súlyosságú fogyatékossággal élő gyermekek egyéni és csoportos fejlesztő óráin, és idősotthonokban is segítséget nyújtanak a depresszió megelőzésében, a kognitív funkciók megtartásában, fejlesztésében. A kórházakban végzett terápiás program keretében a páciensek betegségükkel kapcsolatos félelmeit, a kezeléssel kapcsolatos fájdalmait segítenek csökkenteni.

A kutyusok jót tesznek nekünk. Tegyünk jót mi is értük!Jót cselekedni ennyire egyszerű

Támogasd most Te is az állatasszisztált terápiákat azzal, hogy barátság medált vásárolsz a Fressnapf üzleteiben vagy webshopon! A Fressnapf minden egyes barátság medál árából 500 forintot adományoz a Kutyával egy Mosolyért Alapítványnak.

Válassz olyan medált, amely a leginkább illik kedvencedhez! Rosegold, ezüst, arany és antracitszürke színű medálok közül válogathatsz most a Fressnapfban! Használd sokoldalúan: díszítsd vele kutyusod nyakörvét, pórázát, kulcstartódat, de akár bevásárlókocsi érmeként is praktikus!

Köszönjük, ha Te is csatlakozol a Fressnapf segítő csapatához!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top