nlc.hu
Életmód
Tökéletes wellness kikapcsolódás a díjnyertes Spirit Hotelben

Tökéletes wellness-kikapcsolódás a díjnyertes Spirit Hotelben

Az év vége felé, a közelgő ünnepek előtt szükséged lenne néhány napra, amikor pihenhetsz, feltöltődhetsz, felkészülhetsz az év legszebb időszakára? Ha teheted, hagyd magad mögött a mindennapokat és ajándékozd meg magadat néhány pihentető hétköznappal, ami csak rólad, rólatok szól.

Időtlen elegancia, modern dizájn, exkluzív környezet, világszínvonalú szolgáltatások, páratlan wellness-élmények. Ez vár rád a sárvári Spirit Hotelben, a sárvári hét tó partján. A szálloda egyedi fürdőoázisa, a saját kútból nyert gyógyvíz, a páratlan berendezésű szobák és az éttermek ínyenc fogásai teszik teljessé az ötcsillagos Spirit-élményt. Nem véletlen, hogy az elmúlt napokban a szálloda egyedülállóan elegáns környezetével és kivételes szolgáltatásaival a luxusszálloda-ipar legjobbjait díjazó World Luxury Awards gálán nem kevesebb mint hét rangos szakmai elismerést nyert el, köztük a legrangosabb spa kategóriában a Global Spa of the Year 2023, szálloda kategóriában pedig a Luxury Country Hotel of the Year címeket.

TÖKÉLETES WELLNESS KIKAPCSOLÓDÁS A DÍJNYERTES SPIRIT HOTELBEN

Szeretnél választani, milyen színű szobában pihensz?

A Spiritben ezt is megteheted. A 15. születésnapját ünneplő Spirit Hotel idén teljesen felújítja a szobáit. Öt különféle szobatípust alkottak meg a neves magyar belsőépítészek, hiszen mindenki más környezetben érzi jól magát, ezért minden szobában egyedi színvilág és stílusjegyek dominálnak. A különböző szobák és hangulatok kiválasztásával ezentúl a pihenés is személyre szabottá válhat. Mivel a szobákban töltött idő nagyon fontos, így hangsúlyosak a természetes anyagok, a kényelem, a különleges megvilágítások.

A megújulás részeként érdemes még megemlíteni a meleg színekkel operáló, egyedi tervezésű, hangulatos moziszobákat, amelyekben 75 colos televízió és hozzá tartozó soundbar teszi varázslatossá a mozizás élményét egy wellnessel töltött nap után. Kuckózz be és élvezd a kedvenc filmjeidet!

Merülj el a wellness-élményekben!

A Spirit Hotel Thermal Spa különlegessége a díjnyertes Oázis Spa, ahol a 22 medence között pezsgőfürdők, fedett és szabadtéri élménymedencék, 25 méteres úszómedence, keleties hangulatú bel- és kültéri termálfürdők találhatók. A szálloda páratlan szaunaszigete 9 különféle szaunát és különleges szaunaszeánszokat is kínál és igazi különlegesség a nyitott kandallós szaunapihenő, ahol szinte a természettel eggyé olvadva, a ropogó tűz mellett gyönyörködhetsz a télies tájban. A saját kútból nyert Spirit gyógyvíz vegyszermentes, kifejezetten selymes, lágy érintésű. Élvezd a simogatóan meleg szabadtéri termálfürdőt, a mindent körülölelő párát, ami egyedülálló élmény a hideg napokon. És ha még többre vágynál, próbáld ki a több mint 100, a világ minden tájáról származó wellness-, gyógyászati- és szépségkezelés valamelyikét, és érezd úgy magad, mint aki újjászületett.

TÖKÉLETES WELLNESS KIKAPCSOLÓDÁS A DÍJNYERTES SPIRIT HOTELBEN

Ötcsillagos gasztroélmények is várnak rád

 Pezsgős reggelivel vagy egészséges juice-okkal indítanád a napot? A Spirit fantasztikus reggelije mindenképpen élmény lesz. Ugyanúgy, ahogy az esti büféasztal lenyűgöző választéka is. A szezonális ízek, a hazai és nemzetközi fogások sokaságából nem lesz könnyű választani. És amikor a szalonban a kandalló mellett ülve egy finom koktél vagy egy pohár bor mellett beszélgetve ér véget az este, örülni fogsz annak, hogy megengedtél magadnak néhány nap lazítást.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top