nlc.hu
Életmód

Patrick Dempsey lett a világ legszexibb férfija

Patrick Dempsey a Grace klinikából lett a világ legszexibb férfija

Az 57 éves Patrick Dempsey lett a legszexibb pasi a People magazin listáján. „Túl vagyok a csúcson, de még itt vagyok!” – mondta a győztes.

A People magazin minden évben kihirdeti a „Sexiest Man Alive” győztesét, vagyis a világ legszexibb férfija verseny bajnokát. Idén az nlc. tippjei között volt: Tom Hiddleston, Cillian Murphy és Lenny Kravitz is, ám a serleget nem ők, hanem Patrick Dempsey kapta.

Az 57 éves színészt leginkább a Grace klinika sorozatból ismerhetik a magyarok, de olyan filmekben is szerepelt, mint a Bűbáj, a Bankcsapda, a Bridget Jones 3, vagy a Boldogító talán. Legutóbbi emlékezetes alakítása a Ördögi játszmák sorozatban volt.

Szóval a kissé már ősz Patrick Dempsey, aki korábban többször volt második helyezett ezen a listán, így fogalmazott: „Örülök, hogy életemnek ezen a pontján lettem a legszexibb férfi. Természetesen az egómnak is jólesik, de ami fontosabb, hogy ez egy lehetőség, amelynek a segítségével ismét felhívhatom a figyelmet a Dempsey Center fontosságára, amely a daganatos betegeket és azok szeretteit támogatja, és amelyet néhai édesanyám tiszteletére alapítottam.”

Patrick Dempsey lett a világ legszexibb pasija

Patrick Dempsey lett a világ legszexibb pasija

A színésznek és feleségének, Jilliannek három gyermeke van. Lányuk, Talula már 21 éves, az ikrek, Sullivan és Darby pedig 16 évesek, és apjukhoz hasonlóan imádják az autóversenyt. 

Dempsey valóban kevesebbet látható a képernyőn, vagy a mozikban, mióta kilépett a Grace klinikából. Ezzel kapcsolatban ezt mondta: „Persze, hogy elértem már a karrierem csúcsát. De még mindig itt vagyok.”

A színészt idén decemberben a Ferrari című filmben láthatjuk Shailene Woodley, Penélope Cruz és Adam Driver mellett. Mivel Dempsey hivatalos autóversenyző is, ez a szerep ideális számára.

Akkor csodáljuk meg ezt a férfit galériában!

Patrick Dempsey
Megnézem
Összes kép (11)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top