Életmód

A kutyusok jót tesznek nekünk. Tegyünk jót mi is értük!

Kutatások bizonyítják, ha az emberek kutyákkal érintkeznek, boldogsághormonok szabadulnak fel a szervezetükben. Ezért tudnak négylábú barátaink annyi örömet okozni és akár a depresszió hatásait is csökkenteni. Képesek arra, hogy terápiás kutyaként segítsenek azoknak, akiknek szükségük van rájuk.

A kutyusok jót tesznek nekünk. Tegyünk jót mi is értük!Most mi is segíthetünk nekik!

A Fressnapf 2015 óta rendezi meg az „Összefogás az állatokért” kampányát, amellyel idén a Kutyával egy Mosolyért Alapítvány munkáját támogatja. Az alapítvány küldetése, hogy terápiás kutyákat neveljen és tanítson be arra, hogy javítsanak a hátrányos helyzetű emberek életminőségén, és a megfelelő segítséget tudják nyújtani számukra. A terápiás kutyák az autizmussal, pszichés betegséggel küzdőket, a fogyatékkal élőket és a mozgássérülteket segítik. Részt vesznek óvodás- és iskoláskorú, különböző fajtájú és súlyosságú fogyatékossággal élő gyermekek fejlesztő óráin, és idősotthonokban is segítséget nyújtanak.

Segíts barátság medállal!

Támogasd Te is az állatasszisztált terápiákat azzal, hogy barátságmedált vásárolsz a Fressnapf üzleteiben vagy webshopon! A Fressnapf minden medál árából 500 forintot adományoz a Kutyával egy Mosolyért Alapítványnak.

Válassz olyan medált, amely a leginkább illik kedvencedhez! Rosegold, ezüst, arany és antracitszürke színű medálok közül válogathatsz most a Fressnapfban!

Használd sokoldalúan: díszítsd vele kutyusod nyakörvét, pórázát, kulcstartódat, de bevásárlókocsi érmeként is praktikus!

A kutyusok jót tesznek nekünk. Tegyünk jót mi is értük!Adományozz kívánságok teljesítésével!

A barátságmedál mellett most tárgyi ajándékkal is segíthetsz a rászoruló állatokon. Látogass el a kedvenc Fressnapf üzletedbe, válassz kívánságkártyát a Fressnapf karácsonyfáról, teljesítsd egy (vagy akár több) menhelyen élő állat kívánságát a kiválasztott termék megvásárlásával, majd helyezd a fa alá. Mi pedig átadjuk az ajándékodat a helyi menhelynek. Jót cselekedni ennyire egyszerű.

Köszönjük, hogy Te is csatlakozol a Fressnapf segítő csapatához!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top