Életmód

Lesd el Zséda szépségápolási rutinját!

Zsédenyi Adrienn -Zséda természetes szépsége legalább annyira magával ragadó, mint a csodás énekhangja. Az énekesnő kortalan bája, makulátlan bőre és ragyogó kisugárzása példaként lebeg a magyar nők előtt. Szépsége éppoly időtálló, mint a Helia-D márka, amely immár négy évtizedes múltra tekint vissza.

Lesd el Zséda szépségápolási rutinját!
Az idei ősz a Helia-D számára igazán különlegesre sikerült, hiszen szeptembertől érhető el a megújult Cell Concept termékcsaládja a boltok polcain. A még hatékonyabb formulát tartalmazó Cell Concept termékcsaládot pedig az új márkanagykövettel karöltve mutatták be, aki nem más, mint Zséda.

Pataki Ági mellett tehát Zsédenyi Adrienn „Zséda” is csatlakozott a Helia-D csapatához. A Cell Concept márkanagyköveteként, a 45+ korosztálynak szóló arcápolási termékek új arcaként azokat a nőket szólítja meg, akik gyors és megbízható bőrápolásra vágynak a rohanó hétköznapokban is.

Kíváncsi vagy, mi Zséda esti rutinja? Megkérdeztük!

Természetesen az arc tisztítása a rutin első lépése. Zséda ehhez a Helia-D Botanic Concept szőlőkivonattal gazdagított micellás vizét választotta. Ez a termék az érzékeny bőrűek számára is megfelelő, mert a benne található szőlőkivonat antioxidáns hatású, ezáltal bőrnyugtató, hidratáló és ápoló hatással bír. Az apró micellák leoldják az olajos szennyeződéseket, magukhoz vonzzák és bezárják, így makulátlanul megtisztítják bőrünket a szennyeződésektől.

Lesd el Zséda szépségápolási rutinját!
Ezután jöhet a következő lépés. Zséda számára ezek a peptides szérumok, amelyeket már akár a 20-as éveinktől bátran használhatunk és beépíthetjük őket a rutinunkba. Zséda két kedvencét felváltva használja. Az egyik a Helia-D Cell Concept Halványító Szérum, amely célzottan a pigmentfoltok ellen ható peptidet is tartalmaz, mindezek mellett hialuronsav-tartalma hatékonyan javítja a dehidratált bőrt. A másik ilyen termék pedig a Helia-D Cell Concept Peptid Filler Szérum, amely a kollagéntermelést ösztönző réz peptidet, pigmentfolthalványító és gyulladáscsökkentő hatású tetrapeptide 30-at, valamint argireline®-t tartalmaz, mely nem véletlenül kapta a botoxhatású jelzőt. Lágy textúrájuknak és gyorsan felszívódó formulájuknak köszönhetően többlépcsős arcápolási rutinba is kényelmesen beilleszthetők.

Lesd el Zséda szépségápolási rutinját!
A 3. lépés a hidratálás, ami kihagyhatatlan zárása a szépségápolási rutinunknak. Az esti hidratáláshoz az énekesnő a Helia-D Cell Concept Feszesítő + Ránctalanító éjszakai arckrémet  választotta, amely olyan hatóanyagokat tartalmaz, mint a progeline peptid, retinol, hialuronsav, niacinamide. vagy az orchidea őssejt kivonat, amely javítja a bőr kollagéntermelését, ezáltal az anti-aging kulcsfontosságú szereplője lehet. Az érzékeny szemkörnyékére pedig célzott bőrápolót használ, a Cell Concept termékcsalád Helia-D Feszesítő Szemránckrémét.

Lesd el Zséda szépségápolási rutinját!
Alakítsd ki a saját szépségrutinodat!

A megújult Helia-D Cell Concept termékcsaláddal még tökéletesebbé teheted a saját rutinodat, hiszen a jól bevált összetevők megmaradtak, és ezek kerültek kiegészítésre a még hatékonyabb formulákkal, mint az újgenerációs ránctalanító peptidek, az intenzív hidratálást biztosító hialuronsav, és az anti-aging szempontból jelentős, a pigmentfoltok halványításában is kimagasló niacinamid.

A bőröd feszesebb, rugalmasabb és hidratáltabb lesz az új Cell Concept termékcsalád használatával.

Ünnepi ajánlat!

A Helia-D Cell Concept termékei kétféle duo pack kiszerelésben is elérhetőek. A bőrfiatalító, alpesi rózsa őssejt kivonatot tartalmazó csomag a 65+ korosztály, míg a sejtmegújító nappali és éjszakai krém az 55+ korosztály számára lehet tökéletes választás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top