nlc.hu
Életmód

Evangelizációba kezd Daddy Yankee, a Despacito énekese

Szomorú hír érkezett a Despacito énekeséről

Visszavonul, hogy Krisztusnak szentelje életét Daddy Yankee Despacito egyik előadója.

Daddy Yankee, a Puerto Ricó-i rapper, polgári nevén Ramón Luis Ayala Rodríguez számos slágert írt saját neve alatt is, bár igazán ismert Luís Fonsi Despacito című megaslágerével lett. Daddy Yankee most elhatározta, hogy Jézusnak szenteli életét, emiatt pedig visszavonul a slágergyárosként megszokott nagyvilági életmódtól is.

Szomorú hír érkezett a Despacito énekeséről

Vasárnapi koncertje után így nyilatkozott:

„Ez a nap életem legfontosabb napja, meg akarom osztani veletek” – kezdte. Ezután elmondta, hogy eddig „beteljesületlennek” érezte magát, miközben rajongói világszerte dicsérték.

 „Azoknak az időknek vége. Ám valaki képes volt betölteni ezt az űrt” – mondta, majd a Bibliát idézte: „Mi haszna lesz az embernek, ha az egész világot megnyeri, de a lelkét elveszti?”

 

„Ma este beismerem, és nem is szégyellem elmondani az egész világnak, hogy

Krisztus bennem lakozik, és én érte fogok élni”

– szólt a rajongókhoz.

“Minden eszközt, ami a birtokomban van, mint a zene, a közösségi háló, a platformok, a mikrofon, Jézus adott nekem, én pedig most az ő országának ajánlom. Köszönöm szépen, Puerto Rico. Remélem, hogy velem tartotok az új kezdetben. Azoknak, akik követtek engem üzenem, hogy

kövessétek Jézus Krisztust, aki az út, az igazság és az élet.

Ahogy Jézus az ő irgalmasságával megengedte nekem, hogy beutazzam a világot, úgy remélem, Atyám, a te irgalmasságodban megengeded nekem, hogy Puerto Ricóból evangelizáljam a világot. Ámen” – vallotta meg hitét Daddy Yankee.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top