nlc.hu
Életmód

Titokzatos lény rendezgette egy természetfotós fészerét, sikerült lebuktatni

Cukiság: egy kamera buktatta le az apró lényt, ami mindig átrendezte egy férfi fészerét

Komoly erő lakozik az aprócska testben.

Egy természetfotós, Rodney Holbrook észrevette, hogy a fészerében valaki vagy valami mindig rendezkedik, mert a ruhacsipeszektől kezdve a dugókon át az anyacsavarokig sok minden más helyen bukkant fel, mint ahol hagyta.

Hogy kiderítse, mi is történik akkor, amikor ő nincs ott, egy kamerát szerelt fel. Ez elég jó ötletnek bizonyult, ugyanis sikerült rájönnie, ki az elkövető, de bizonyára nagyon meglepődött, amikor sikerült lefülelnie a tettest.

A felvételen ugyanis egy egér látható, az aprócska állat rakott rendet mindig a fészerben. És a videók alapján termete ellenére mindenféle tárggyal megbirkózik, még egy kábelköteget is képes volt elcipelni.

Holbrook elmondása szerint nem ez az első, hogy ilyen rágcsálóval találkozik, 2019-ben mikor Briltolban élt is egy egér segített rendben tartani a fészerét, de nem gondolta, hogy ez valaha újra megtörténik vele.

A férfi állítólag azóta nem vesződik azzal, hogy elpakoljon, ha elfelejti visszarakni a dolgokat a dobozba, reggelre visszakerülnek a helyükre.

Egér rak rendet egy fészerben

Fotó: BBC

(via hvg.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top