nlc.hu
Életmód

Balhézott egy család a rendelőben

Mentőállomáson hisztizett, mert nem kapott infarktust

Az Országos Mentőszolgálat munkatársai észak-magyarországi ügyeletükön rendhagyó esettel szembesültek.
Száguldó mentőautó

Az Országos Mentőszolgálat közösségi oldalán számolt be arról, hogy egy észak-magyarországi településen milyen rendhagyó infarktus esettel szembesültek a mentők.

A bejegyzés szerint hét elején hatalmas veszekedés tört ki egy rendelőintézet ügyeletén, miután egy 35 év körüli férfiről váratlanul kiderült, hogy egészséges. A “beteg” feleségével együtt jelent meg a rendelőben, mert saját diagnózisa szerint egy veszekedés miatt szívinfarktust kapott otthonában. Ezt az asszony ugyan

kétkedve fogadta, de elkísérte férjét a vizsgálatra.

„Bajtársaink mindent elkövettek és tetőtől talpig megvizsgálták a férfit, több EKG-t is készítettek, de rendellenességnek nyoma sem volt. A férfi indulatosan fogadta a eredményeket és továbbra is infarktust követelt magának, ám ezen az életmentők nem tudtak segíteni” – írják.

 

Az ügyeleten folytatott

családi veszekedéshez több családtag is csatlakozott,

de miután egyértelmű volt, hogy senki nem szorul ellátásra, a családtagok méltatlankodva távoztak. „Bajtársaink folytathatták szolgálatukat. További jó egészséget kívánunk, az ellátásban résztvevőknek gratulálunk!  #mentők #veddészreamentőt” – végződik a bejegyzés.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top