nlc.hu
Életmód

A komlói buszbaleset áldozatának kutyája

Szívszorító: minden nap hazavárja kutyája a komlói buszbaleset 22 éves áldozatát

Új gazdát keresnek most neki az állatvédők.
Blanka kutyája

Minden nap hazavárja kutyája a komlói buszbaleset áldozatát. A 22 éves Blanka kizuhant az ablakon, amikor a busz, amelyen utazott, megcsúszott a tükörjégen és felborult Komlón. A sofőrön kívül még hárman utaztak a járaton. A lány – miután kiesett az ablakon – beszorult a roncs alá, az életét már nem lehetett megmenteni.

A tragédia helyszínét azóta virágok és mécsesek borítják, a kisbattyáni áldozatot rengetegen gyászolják. Pepe, a tragikusan elhunyt lány kutyája az eset óta is várja, hogy a gazdája hazaérjen hozzá – értesült a Tények. Még kölyökkorában fogadta örökbe, családtagként szerette a négylábút. A tragédia óta a kutya depressziós lett, nem érti, hol a gazdája. Most új gazdát keresnek neki az állatvédők.

A család keresett meg minket, hogy sajnos most nem tudják elhelyezni a kutyust, úgyhogy mivel tőlünk fogadták örökbe, ezért mi visszavettük őt” – mondta el a Tényeknek Plaszauer Zsanett, a Kis Mancsok Nagy Szívek Állatvédő Egyesület egyesületi tagja, hozzátéve: várják a gazdijelöltek jelentkezését. 

Pepe jelenleg Drávapalkonyán van egy ideiglenes befogadónál. Az a férfi gondozza, aki azelőtt is vigyázott rá, hogy Blanka örökbe fogadta másfél évvel ezelőtt. 

Mindenhova vitte magával Blanka. Most újra olyan családot keresünk neki, ahol szintén családtag lehet” – hangsúlyozta Plaszauer Zsanett. Az egyesület munkatársai abban bíznak, hogy olyan új gazdát találnak majd a kutyának, aki pont úgy fogja szeretni, mint a tragikusan elhunyt Blanka.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top