Életmód

Vásároljatok nálunk és nyerjetek velünk!

Velünk, az ALDI-val, és alacsony áron kínált minőségi termékeinkkel mindig csak nyerhettek! Sőt, év eleji, 30 millió forint összértékű nyereményjátékunkon akár a fődíjat is elvihetitek, hogy aztán egy éven át mi álljuk a számlát!

Vásároljatok nálunk és nyerjetek velünk!

Velünk mindig csak nyerhettek!

Legyetek Ti is a 2024 szerencsés nyertes között! Még javában zajlik a február 21-ig tartó játékunk, amiben 30 millió forint összértékű nyeremény talál gazdára! Akármekkora összegért is vásároltok nálunk, ha az üzleteinkben kapott blokk adatait feltöltitek weboldalunkra vagy applikációnkba, már részt is vesztek a nyereménysorsolásokon! Akár a Tiétek is lehet a két – egyenként 3 000 000 forintos – fődíj egyike: havi 250 000 forintnyi ALDI vásárlási utalvány, 12 hónapon keresztül. Még nem késő játszani, hiszen bármelyik nap nyerhettek!

Vásároljatok nálunk és nyerjetek velünk!

Szerelmes ajánlatok ALDI áron

Veletek együtt készülünk a Valentin-napra! Ünnepi kínálatunkból február 11-től 14-ig is válogathattok minden ALDI-ban, a készlet erejéig. Virággal, exkluzív GOURMET és MOSER ROTH saját márkás csokoládéinkkal is kifejezhetitek, hogy milyen fontos számotokra a másik, de ha valami igazán különlegeset szeretnétek, erre is van számtalan meglepetésünk. Látványpékségünkben szív alakú, vegyes gyümölcslekvárral töltött fánkkal várunk, a romantikus vacsorához pedig GOURMET Sushi-szív válogatásunkat ajánljuk.  

Ismerd meg vegán választékunkat!

Gazdag kínálatunkban a mentes, illetve egészségtudatos életmódot folytatók is könnyen megtalálhatják a számukra ideális, kiváló minőségű élelmiszereket, ráadásul alacsony áron. JUST VEG! saját márkás termékcsaládunkban február 8. és 10. között a húspótlók a főszereplők, amelyeket akár 33%-os kedvezménnyel is megvásárolhatjátok, a készlet erejéig.

Vásároljatok nálunk és nyerjetek velünk!

Vitaminpótlásban is profik vagyunk!

Vegán választékunk mellett vonzó gyümölcs- és zöldségkínálatunkból is könnyen tudtok válogatni, és tél közepén a húsevők is vágynak a friss ropogós zöldségekre. Ezért Szuper szombatunkon, február 10-én a kígyóuborka darabját csupán 249 forintért kínáljuk.

Válasszatok minket, velünk mindig csak nyerhettek!

 

A nyereményjáték részleteiről az aldi.hu oldalon olvashattok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top