nlc.hu
Életmód

Tulik Tibor szemdaganata

Tibor azt hitte, kosz ment a szemébe, de daganat volt

Elveszítette fél szemét az erdélyi Tulit Tibor, miután daganatot találtak a bal szeme mögött.

Rokkantnyugdíjasként, hajléktalanszállón élt a 39 éves Tulit Tibor, akiről a Blikk írt. A férfi egyik napról a másikra veszítette el bal szemét egy daganat miatt. „Eleinte láttam még a bal szememmel, később viszont elhomályosodott minden és teljesen megvakultam. Először csak azt hittem, hogy valami kosz belement a szemembe, aztán sajnos kiderült, hogy sokkal nagyobb a baj” – mondta Tibor.

kék szem

Tibor szemét el kellett távolítani. Képünk illusztráció (Fotó: Pexels.com)

Bár a daganatot kioperálták, végül a bal szemét is el kellett távolítani. A műtét költségeit a csíkszeredaiak adták össze, ahogy a műszem árát is, amely egy marosvásárhelyi szakember segítségével teljesen olyan lett, mint az eredeti.

Az eszközt néha ki szokta venni, megtörölni, megtisztítani, ami sokak számára nagyon ijesztő lehet, de neki már nem okoz problémát – olvasható a cikkben.

Tibor jelenleg újságkézbesítéssel egészíti ki a nyugdíját és egy támogatónak köszönhetően már el tudott költözni a hajléktalanszállóról.

Aki segíteni akar a fiatalemberen, megteheti az alábbi bankszámlaszámon keresztül: Tulit Tibor R077BRDE210SV48552312100

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top