nlc.hu
Életmód

Vádat emeltek a temetkezési vállalkozó ellen

Vádat emeltek egy temetkezési vállalkozó ellen, aki hazavitte a munkáját

A denveri temetkezési vállalkozó otthonában egy nő holttestét és legalább 30 másik ember elhamvasztott maradványait találták meg.

Komoly problémák merültek fel a denveri Apollo Temetkezési és Hamvasztási Szolgálattal, melynek vezetője – a gyanú szerint – összekeverte az elhunytak hamvait és egyes családoknak rossz maradványokat adhatott át.

halottaskocsi belseje

A halottaskocsi nem volt üres (Illusztráció: Getty Images)

A Miles Harford házába kiérkező rendőrök még jobban elképedtek, amikor azzal szembesültek, hogy a temetkezési vállalkozó egy holttestet és mintegy 30 ember hamvait tartja otthon. A női holttestet a garázsban parkoló halottaskocsiban találták, az orvosszakértői hivatal később megerősítette, hogy a holttest egy 63 éves nőé, aki 2022 augusztusában halt meg.

Úgy tűnik, Mr. Harford jelentős adósságot halmozott fel több krematóriumnál” – mondta Matt Clark denveri rendőrparancsnok. „Nem tudta befejezni a hamvasztást, amelyet az asszony családjával előre megbeszélt.

Harfordot még nem tartóztatták le, de holttesttel való visszaélés és közokirat-hamisítás, valamint lopás vétség miatt emeltek vádat – erősítette meg pénteken Beth McCann denveri kerületi ügyész a UPI-nak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top