Életmód

Velünk húsvétkor még könnyebben spórolhattok!

Nálunk, az ALDI-nál a jó dolgok az ünnepekkor is együtt járnak, mint az alacsony árak és a húsvéti kuponok!

Velünk húsvétkor még könnyebben spórolhattok!

Készüljetek velünk a húsvétra!

Könnyű az ünnepi készülődés, hiszen remek áron kínált szezonális választékunkban mindent megtalálhattok, amire csak húsvétkor szükségetek lehet! Érdemes alaposan átnéznetek a március 21. és 30. között érvényes, kivételesen 10 napra szóló online akciós újságunkat, amiben láthatjátok, hogy szuper ajánlataink melyik naptól aktuálisak.

Kuponnal most még többet spórolhattok!

2024. március 21. és 30. között – 10 000 forintot elérő vásárlásotok esetén – 1200 forint engedménnyel kedveskedünk. Az extra kedvezményhez csupán fizetéskor kell beváltanotok a több mint egy hétig érvényes 1200 forintos ALDI-kupont! A kupont kivághatjátok szórólapjainkból, különböző népszerű újságokból*, és még weboldalunkról is kinyomtathatjátok. Arról, hogy hol találjátok a kuponokat és hogyan válthatjátok be őket, az aldi.hu-n olvashatjátok a részleteket.

Velünk húsvétkor még könnyebben spórolhattok!

Ünnepi családi asztal 3000 forintból!

Rendkívül izgalmas szezonális kínálatunkból akár 3000 forintból** is összeállíthatjátok a család számára a hagyományos húsvéti ebédet vagy vacsorát. A március 21. és 30. között érvényes ünnepi választékunkban megtalálható akcióbajnok termékeinkből egy ilyen gazdag ünnepi menü is asztalra kerülhet:

  •          Füstölt, kötözött lapocka
  •          GOLDLAND tojás
  •          Pantastico! húsvéti sós kalács
  •          LE GUSTO csemege vagy csípős torma  

és a keretbe még egy pohár üdítő, sör vagy bor is belefér!

Velünk húsvétkor még könnyebben spórolhattok!

Szuper szombat – giga alma!

Március 23-i Szuper szombatunkon, a széles és vonzó gyümölcs- és zöldségkínálatunkban elérhető giga alma kilóját 41% kedvezménnyel, csupán 699 forintért vásárolhatjátok meg. A tökéletes vitamin- és rostforrás ideális az ünnepi süteményekhez, sajttálakhoz, de magában fogyasztva is kitűnő.

Nálunk a jó dolgok húsvétkor is együtt járnak!

*A kuponokat a promóció időtartama alatt megtaláljátok ezen időszakban, illetve ezt közvetlenül megelőzően megjelenő heti kétoldalas nyomtatott szórólapunkban, üzleteinkben kihelyezett szórólapjainkban, weboldalunkon, valamint, a Blikk és Bors napilapok, valamint a Blikk Nők, Kiskegyed, Story, Best, Nők Lapja hetilapok egyes lapszámaiban. A tájékoztatás nem teljes körű. További részletek és a promóciós szabályzat a www.aldi.hu/hu/az-en-aldi-m/nyeremenyjatekok-promociok weboldalon.
**Akciós időszak: 2024.03.21-03.30.: Füstölt, kötözött lapocka, 1689Ft/kg; GOLDLAND tojás M-es méret, 10db/doboz, 359Ft/doboz (35,90Ft/db, 677,36Ft/kg); Pantastico! húsvéti sós kalács, 400g/db, 299Ft/db (747,50Ft/kg); LE GUSTO torma, csemege/csípős, 200g/üveg, 169Ft/üveg (845Ft/kg); Coca-Cola/Fanta/Sprite szénsavas üdítőital, 2l/palack, 529Ft/palack (264,50Ft/l); KARLSKRONE lager világos sör, 4,9% alkoholtartalom, 0,5l/doboz, 199Ft/doboz (398Ft/l). Akciós időszak: 2024. 03.21-23.: MÁTRA Pinot Grigio Blush száraz bor, 0,75 l/üveg, 699Ft/üveg (932Ft/l). Fogyasszátok felelősséggel! Az ajánlatok a készlet erejéig érvényesek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top