nlc.hu
Életmód

Így használd az ajakszíneződet arcpírként is!

Sminkelj úgy, ahogy a francia nők – így használd az ajakszíneződet arcpírként is!

Az utóbbi időben hódít a „francia nő” sminktrend, ahol az autó hátsó ülésén hanyag eleganciával készítik el a nők a sminkjüket, ami mindössze egy termékből áll, egy ajakszínezőből, ami tökéletesen mutat az arcon pirosítóként is. Én pedig három napra a francia nők bőrébe bújhattam és kipróbáltam a Nora Beauty újdonságait, melyek ennek a trendnek hódolnak, három igazán tavaszi árnyalatban.

Egyszerre ajakszínező és arcpír, ilyen a LIP & CHEEK TINT

A Lip & CHEEK ARCPÍR ÉS AJAKSZÍNEZŐ termékcsalád Fluffy Peach árnyalatát választottam egy hosszú, dolgos napra. Gyorsan helyt is kellett állnia a terméknek, két kávé, ebédre leves, kulacsból ivás, ám meglepően jól bírta a strapát az ajakszínezőm. Napközben csak egyszer kentem újra a számon, de a bronzos-narancsos, napbarnította arcpír egész nap fentmaradt.

Mikor és kinek ajánlanám? Hogyha ősz, vagy tavasz típusba tartozol, mint például Julianne Moore, vagy Jennifer Aniston akkor ne is keresgélj tovább, a Fluffy Peach biztosan csodát tesz majd a megjelenéseddel. Az árnyalat tökéletesen megállja a helyét bármilyen eseményre is tartasz, legyen az egy irodai nap, színház, vagy baráti összejövetel.

Jennifer AnistonFotó: GettyImages

Jennifer Aniston
Fotó: GettyImages

Második nap a HEAVENLY ROSE árnyalatot próbáltam ki. Ez egy igazi tavaszi szín, amikor felkentem a téli sápadt bőrömre finom, természetes hatást keltett az arcomon. Ahogy ismerkedtem a halványrózsaszín pírral a tükörben, a most szintén rendkívül trendi Hailey Bieber által megálmodott Strawberry girl sminkek jutottak eszembe.

 

Amennyire szokatlan viselet volt a nap elején, olyannyira megszerettem a nap végére. Alig feltűnő, finom rózsaszínt pírt ad az arcnak, ahol tökéletes púderes állagot vesz fel a termék, az ajkak pedig tartósan rózsaszínen tündökölnek egész nap. A matt hatást ennél a színnél szerettem a legjobban, természetesnek és üdítőnek hatott a sminkem.

A matt rúzsokkal nagy félelmem, hogy pár óra elteltével darabos lesz az állaga a számon, a Nora Beauty termékek esetében viszont az ajakszínező a használata során végig megőrizte a krémes állagát. Ugyan most hódít a csilli-villi szájfények divatja, mégis a matt ajkak természetessége újra lenyűgözött. A HEAVENLY ROSE árnyalat tökéletes választás egy márciusi napsütéses napra, hiszen amennyire beszédes az elnevezése, olyannyira beszédes a megjelenése is.

Mikor és kinek ajánlanám? Erre egy nagyon rövid és tömör válaszom van: Bárhol, bármikor, bárkinek!

Ördög NóraFotó: Nora Beauty

Ördög Nóra
Fotó: Nora Beauty

Elérkeztünk a WARM FUCHSIA napjához, ez egy mélyebb és teltebb árnyalat, így egy esti találkozóhoz kentem fel, majd felturbóztam a Nora Beauty Dúsító Ajakfénnyel (amiről lentebb írok részletesen), mert egy kis csillogásra vágytam. Extrán tartós volt ez a kombináció, vacsora, vörösbor, semmi nem jelentett kihívást az ajakszínezőmnek. Számomra az előbbi két árnyalat vitte a pálmát, viszont magasan a WARM FUCHSIA viselésekor kaptam a legtöbb bókot, nem véletlenül, hiszen ez a legfeltűnőbb árnyalat, merészebb, sötét tónusú sminkeket kedvelő nőknek kötelező!

Mikor és kinek ajánlanám? Ha tél, késő nyár, vagy kora tavasz típusú vagy, varázslatos párost alkotnátok a WARM FUCHSIA árnyalattal, csak úgy, mint Anne Hathaway, Penelopé Cruz, vagy Miranda Kerr, akik a fenti típusokba tartoznak. Mivel ez egy merészebb szín, különlegesebb, ünnepibb alkalmakra javasolnám, de aki a szürke hétköznapjait akarja feldobni a A Lip & CHEEK ARCPÍR ÉS AJAKSZÍNEZŐ 3-as árnyalatával, biztos nem marad bók nélkül.

Anne Hathaway, Penélope Cruz, Miranda KerrFotó: GettyImages

Anne Hathaway, Penélope Cruz, Miranda Kerr
Fotó: GettyImages

 

A Lip & CHEEK ARCPÍR ÉS AJAKSZÍNEZŐ minden árnyalatában egy nagyon krémes állagú ajakszínező, ami enyhén matt hatást fejt ki az ajakon. Az arcunkra pár pöttyöt felkenve

pedig puderes állagúvá válik. A 2 az 1-ben sminktermék egy apró hengeralakú üvegcsébe van rejtve, ami elegáns hatást kölcsönöz és bárhol elfér. A kis üvegcsét kitekerve egy nagyon enyhe krémes virágillat szabadul fel. Személy szerint én nagyon kedvelem, ha egy sminkterméknek van egy kis finom, nem tolakodó, kellemes illata, és ebben az esetben ezzel az aromával nem tudtam betelni.

Így használj egyszerre ajakszínezőt és pirosítót: 

 

A teltebb és hidratáltabb ajkakért

Az abszolút kedvenc cherry on top termékemet pedig utoljára hagytam. A télből éppen kikászálódva sokan küzdünk a kiszáradt ajkak problémájával, amire jó megoldást kínál a Nora Beauty Dúsító ajakfény. Egy jó állagú, kellemes illatú dúsító szájfény, amit az ecsetes applikátor segítségével pontosan lehet felvinni az ajkunkra. Én 4-5x felkentem egy nap a számra, már csak azért is mert szerettem a csillogását, illetve azt, ahogy kicsit bizsergő érzéssel, enyhén megduzzasztja az ajkamat, de segített abban is, hogy a rúzsom ne legyen darabos állagú, és hogy ne cserepesedjen ki a szám.

Mikor és kinek ajánlanám? Aki teltebb és hidratáltabb ajkakra vágyik és szereti a csillogást. Továbbá én a szájfény felkenésének rituáléjáért is odavagyok, így ha szükségem van rá, ha nincs, előkapom a ducira tömött neszesszeremet és felkenek egy kis ezt és azt. Aki hasonlóan rajong a szájfényekért a Nora Beauty dúsító ajakfényéért is jó párszor fog kutakodni a táskájában.

Ördög NóraFotó: Nora Beauty

Ördög Nóra
Fotó: Nora Beauty

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top