Súlyos betegségeiről mesélt Gáspár Zsolti: már két műtéten is átesett

F. B. | 2024. Április 04.
A Farm VIP műsorvezetője igencsak nehéz időszakot él meg az év kezdete óta.

Egy hónapon belül kétszer kellett megműteni Gáspár Zsoltit súlyos betegsége miatt, emiatt mindenkinek szűrővizsgálatokat javasol.

Gáspár Zsolti (Fotó: TV2)

„Elég problémás volt a januárom. Úgy szoktam csinálni, hogy a kis családomat összeszedem és elindulunk egy nagyobb vizsgálatra a háziorvoshoz. Ott pedig kiírják nekünk a vizsgálatokat. Elmentem a salgótarjáni kórházba – ahonnan üdvözlöm az orvosokat -, és elküldtek 4-5 vizsgálatra… Elmentem röntgenre, ultrahangra mert nagyon fontos, hogy mindenki szűrje magát, mert akkor derül ki a probléma. Először azt mondták, hogy a ˝kipufogómmal˝ van probléma. Elküldtek és mondták, hogy meg kellene tükrözni”  – kezdett bele a Mokka műsorvezetőinek a Farm VIP műsorvezetője, akinél az orvosok több problémát is találtak. 

Miután Zsoltinál elvégezték a műtétet a showman a rossz vállát is megnézette, amelyről a vizsgálatok során kiderült, hogy leszakadt rajta az izom, amit egy műtét keretében vissza kellett varrni. Kiderült, hogy évekig leszakadt izommal élt. 

Mindenkit szűrővizsgálatokra buzdít

Zsolti a reggeli műsorban nem csak saját egészségéről mesélt, hanem időt szánt arra is, hogy mindenkit arra kérjen, hogy járjon el szűrővizsgálatokra. 

„Mindenki a családját szedje össze vérvételre és ami még nagyon fontos: tüdőszűrőre! Oda mindenkinek kötelező lenne elmenni minden évben két alkalommal. Mert aki erős dohányos, vagy nem olyan helyen dolgozik azoknak a tüdőt mindig meg kell nézetni, mert onnan indulnak ki a problémák, azt mondta nekem a főorvos.”

Exit mobile version