nlc.hu
Sztárok

Műtét vár Gáspár Zsoltira

Nagyon rossz hírt kapott az orvosától Gáspár Zsolti: „Még szerencse, hogy ültem, mert forogni kezdett velem a világ”

Veszélybe került Győzike öccsének az egészsége.

Kórházban van Gáspár Zsolti, napokon belül komoly műtét vár rá. Mint a Bors megtudta, nemrég alávetette magát az évenkénti, alapos kivizsgálásnak, ám kiderült, a lehető leghamarabb műtétre lesz szüksége, mivel olyan problémát tártak fel nála, ami csak sebészi úton kezelhető. 

Gáspár Zsolti,

Műteni kell Gáspár Zsoltit – Fotó: Sajtószoba

„Mivel jó ideje egészségesen táplálkozom, arra számítottam, hogy minden leletem rendben lesz, de sajnos nem így lett. Még szerencse, hogy ültem, mert forogni kezdett velem a világ, amikor a doki belekezdett a mondandójába. (…) Elárulom, hogy nem először lép fel nálam ez a probléma” – mesélte a bulvárlapnak.

Zsolti gazda azt is bevallotta, hogy retteg a műtéti beavatkozásoktól, de most nincs más megoldás, kés alá kell feküdnie. „Nem volt különösebb jele a bajnak” – tette hozzá.

Az ifjabb Gáspár fivér amúgy gőzerővel készül a májusi esküvőjére, mivel ismét feleségül veszi gyerekei édesanyját, Filoménát, akivel 23 ezelőtt ugyan elváltak, de azután rájöttek, hogy nem tudnak egymás nélkül élni. „Hatszáz fős lakodalmat tervezünk, világraszóló banzáj lesz. Minden vendéget különleges bánásmódban részesítünk majd. (…) Demcsák Zsuzsa lesz a tanúm. (…) Már a helyszín is megvan, a mátraverebélyi Szentkút, ahová 15 lovas kocsival fogunk megérkezni” árulta el nemrég, hozzáfűzve: ez lesz az év durranása.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top