nlc.hu
Család

Részletek Gáspár Zsolti esküvőjéről

Gáspár Zsolti a májusi esküvőjéről: „Az év durranása lesz!”

Győzike öccse állítja, világraszóló banzáj lesz.

Gáspár Zsolti idén ismét feleségül veszi gyerekeinek édesanyját, Filoménát, akivel 23 ezelőtt ugyan elváltak, de azután rájöttek, hogy nem tudnak egymás nélkül élni. Győzike öccse most részleteket árult el a Borsnak a második menyegzőről, sőt az is kiderült, ki lesz a tanúja.

Zsolti gazda,

Célegyenesben Zsolti gazda esküvője – Fotó: Sajtószoba

Hatszáz fős lakodalmat tervezünk, világraszóló banzáj lesz. Minden vendéget különleges bánásmódban részesítünk majd. (…) Demcsák Zsuzsa lesz a tanúm” – mesélte. Zsolti gazda arról is beszélt a bulvárlapnak, hogy kik gondoskodnak majd a zenéről: “Kökény Attila, Nótár Mary, Kis Grófo, L.L. Junior, Charlie és Presser Gábor, sőt egy világsztárt is meghívtunk, Dr. Albant.

Már a helyszín is megvan, a mátraverebélyi Szentkút, ahová 15 lovas kocsival fogunk megérkezni. Gáspár Zsolti esküvője májusban az év durranása lesz!”  – jelentette ki Gáspár Zsolti, aki azt is elpletykálta, hogy újabb esküvő van a láthatárok. Kiderült, hogy a lánya is házasodni készül idén.

A kislányom, Nikol most végez az egyetemen közgazdászként. Amellett, hogy azt tervezi, ösztöndíjjal Kaliforniába megy, házasodni is készül. És remélem, nem más, mint Győzike fogja szervezni a kislányomék esküvőjét” – árulta el Zsolti gazda, aki szerint a bátyja jól ismeri az esküvőszervezés minden sarkalatos pontját, ezért is bízza rá.

Ez is érdekelhet Henry Kettner, Rebeka, Shane Tusup, Viktória Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top