nlc.hu
Család

Gáspár Zsolti az esküvői tervekről

Gáspár Zsolti a 650 fős esküvőjéről: „Édesapám finanszírozza”

Azt mondja, a nagy napjukat még a holdról is látni fogják.

Gáspár Zsolti tavaly bejelentette, ismét oltárhoz szeretné vezetni párját, eme alkalomból pedig hatalmas lagzira készülnek. A Farm VIP házigazdája akkor negyven darab lovaskocsiról és galamberegetésről is szót ejtett.

Gáspár Zsolti

Fotó: TV2

A nagy nap azonban nem érkezett még el, testvére, Győző állította kamu az egész esküvőtervezés. Zsolti most ismét tanúbizonyságot tett róla, hogy bár valóban csúszott a dátum, egyáltalán nem mondott le a világraszóló lagziról. 

Ezt még a Holdról is fogják látni! Ez olyan buli lesz, több mint 650-en leszünk. Nagyon sokan. Rokonság, barátok, TV2-es kollégák

 – mondta ma a Mokkában a gazda, majd a részletekre is kitért, miszerint szabadtéri esküvőt terveznek, az időjárás pedig egyáltalán nem foglalkoztatja. „Az állatok elvannak az esőben is, télen-nyáron. Hát nekünk embereknek májusban mi bajunk lehet? Csicseregnek a madarak, szépen elleszünk magunknak ott. Lesznek szalmabálák, arra rá lesz téve ilyen kis vánkoska, egy kis pokróc, és ott szobázgatunk. (…) Édesapám finanszírozza, de nem kérünk ajándékot. Úgy lesz a meghívó kiküldve, semmilyen ajándékot nem fogadunk el. Hanem mindenkitől olyat, ami otthon van nekik és nem kell. Ruha, játék a gyereknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top