nlc.hu
Sztárok

Kamu lenne Gáspár Zsolti esküvője?

Győzike szerint az öccse csak kamuzik az esküvőjéről: „Zsolti mindenkit csak hülyít ezzel”

Gáspár Zsolti két éve folyamatosan arról beszél, hogy milyen világraszóló lagzit tart majd. Most már egyre többen gyanakodnak arra, hogy nem mond igazat, és szó sincs esküvőről.

Gáspár Zsoltiék menyegzőjének a napja valamiért csak nem akar elérkezni, ez pedig sokakban kételyeket ébreszt. Egy közeli ismerős szerint még a lagzi szervezése sem kezdődött el, mi több, szerinte nem is lesz megtartva – írja  a Blikk. Elmondása szerint hiába nyilatkozta többször is azt a műsorvezető, hogy kitűzték az esküvő dátumát, az egész egy kamu. „Fogalmam sincs, miért talál ki ilyeneket” – jelentette ki.

Győzike és Zsolti,

Győzike szerint az öccse, Zsolti mindenkit csak hülyít azzal, hogy esküvője lesz – Fotó: nlc, Fotók forrása: (b): Sajtóklub // (j): Sajtószoba

Győzike is azon a véleményen van, hogy a testvére folyamatosan hazudozik az esküvőjéről. „Zsolti mindenkit csak hülyít ezzel az esküvős történettel, hiszen a felesége nem is akar szerepelni a médiában, kizártnak tartom, hogy össze akar házasodni vele. (…) Annak, amit állít, köze sincs a valósághoz” – fakadt ki a bulvárlapnak.

A Blikk Gáspár Zsolti édesapjánál is érdeklődött, aki ugyancsak arról nyilatkozott, hogy nem tud semmiről az esküvővel kapcsolatban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top