nlc.hu
Sztárok

Újra megnősül Gáspár Zsolti

Újra megnősül Gáspár Zsolti

Az édesapja pedig elárasztja pálinkával ebből az alkalomból.

Gáspár Zsolti ismét megnősül – írja címlapján a hot! magazin. 20 éve vannak együtt a párjával, egyszer már összeházasodtak, majd elváltak, de azóta kibékültek, ám a második lagzira még nem került sor.

Gáspár ZSolti

Fotó: Schumy Csaba

„Májusra tűztük ki az esküvőt, és a tanyán szeretnénk megtartani. Sátrak lesznek felállítva, a vendégek pedig szalmabálákon fognak aludni, hogy átérezzék, milyen egy igazi vidéki lagzi. A rokonsággal együtt 450-en leszünk, ezen felül még 200 fővel számolunk, hogy bárki eljöhessen nézelődni, aki szeretne. Persze, őket is megkínáljuk majd süteménnyel, fasírttal. Édesapám több ezer liter pálinkát ad” – részletezte a hetilapnak a Farm VIP sztárja, majd a párjáról is mesélt.

„Egyébként nincs köztünk sok konfliktus, ugyanis az a mottóm, hogy mindig engedni kell a feleségnek, legyen úgy, ahogy szeretné. Mindig mindent megbeszélünk egymással, és az ő döntése alapján megyünk tovább, ez nálunk így működik. A boldogságunk titka a kis feleségemmel, hogy nagyon szeretjük egymást, és már szavak nélkül is kitaláljuk a másik gondolatait.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top