nlc.hu
Életmód

Gáspár Zsolti 14 évvel ezelőtt

Emlékszel még hogy festett Gáspár Zsolti a Győzike show-ban? 14 évvel ezelőtti fotót mutatunk

Gáspár Zsolti önmagát nagyon szívesen mutogatja a kameráknak, de családját féltve óvja a rivaldafénytől. Ennyit változott az évek alatt az ország első számú sertéstelep-vezetője.

Gáspár Győző egy évvel fiatalabb öccse, a 46 éves Gáspár Zsolti először a Győzike show-ban tűnt fel, majd az Édes Életben szerepelt, ezt követte az Ázsia Expressz 2 című reality, ahol unokahúgával, Evelinnel szerepelt. Hamarosan pedig Demcsák Zsuzsa oldalán fogja vezetni a Farm VIP második évadát is. 

Gáspár Zsolti akkor és most

Győzike és Zsolti 2007-ben (Fotó: Ványi Ákos/smagpix) és Zsolti napjainkban (Fotó: Nagy Zoltán/smagpix)

Gáspár Zsolti korábban Joshi Bharatnak árulta el, hogy hírnévre mindig is csak bátyja, Győzike vágyott. Gyerekkorában ő félénkebb volt, ellenben testvére imádott szerepelni.

„Mindig központban volt a Győzi, sztár akart lenni. Az iskolában is a gyerekeknek műsort adott elő, és mindig vitte magával Michael Jacksonnak a képeit, és azokat mutogatta a többieknek, hogy ő is majd ilyen nagy ember lesz. Én viszont édesapám nyomdokaiba léptem” – mondta Zsolti.

Bár pincérnek és felszolgálónak tanult a középiskolában, egy percet sem dolgozott a vendéglátásban, helyette a családi vállalkozásukat, a sertéstelepet vette át az apjától. Körülbelül 14 éves korától járt rendszeresen az apjával, 17 éves korától pedig már ott is dolgozott.

Gáspár Zsolti akkor és most

Demcsák Zsuzsával már-már baráti a viszonyuk (Fotó: Nagy Zoltán/smagpix)

A családi életéről is beszélt korábban a Meglepetés magazinnak.  Feleségével három gyermeket nevelnek, Gabica 25 éves, az ikerpár, Nikol és Nikolasz 20 esztendősek.

„A gyerekeimet és a feleségemet nem engedem szerepelni. Félek, hogy valaki szemet vet a csodálatos feleségemre. A házasságom örökre szól, ezt megfogadtam. A gyerekeim számára egyébként Evelin a követendő példa. Az unokahúgom szorgalmára, eszére és tudására az egész családunk nagyon büszke. Ő az egyetlen diplomás, két idegen nyelvet beszélő a famíliánkban” – mondta korábban Zsolti, aki 27 év után ismét megnősül, ugyanis – hiába a fogadalom – elvált feleségétől. 

Új feleségével is elváltak, de azóta újra összejöttek. 

„Igen, valóban igaz, hogy korábban elváltunk, aminek az volt az oka, hogy nem értettük meg egymást. Nem láttuk a közös jövőnket, de a válás után is jóban maradtunk, majd két, külön töltött év után rájöttem, hogy ő életem szerelme” – mondta Gáspár Zsolti, akit a koronavírus-járvány sem ijesztett meg.

Gáspár Zsolti akkor és most

Zsolti még 2014-ben (Fotó: Gáspár Zsolt/Facebook)

„Én elküldtem a feleségemet birkát nyírni. Le is vágta. Covid van, meg kell oldani. Nem mindenki tud ragaszkodni a munkájához, előadásban játszani, énekelni, mert most van egy probléma az egész világban, mindent át kell variálni. El kell menni utcát söprögetni, üzletbe dolgozni, traktorosnak, targoncásnak. Nincs vége a világnak, de meg kell élni az emberiségnek. El kell menni dolgozni” – mondta Zsolti a Life TV Bréking című műsorában.

(Nyitókép: Nagy Zoltán/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top