nlc.hu
Életmód

Súlyos betegségeiről mesélt Gáspár Zsolti

Súlyos betegségeiről mesélt Gáspár Zsolti: már két műtéten is átesett

A Farm VIP műsorvezetője igencsak nehéz időszakot él meg az év kezdete óta.

Egy hónapon belül kétszer kellett megműteni Gáspár Zsoltit súlyos betegsége miatt, emiatt mindenkinek szűrővizsgálatokat javasol.

Gáspár Zsolti

Gáspár Zsolti (Fotó: TV2)

„Elég problémás volt a januárom. Úgy szoktam csinálni, hogy a kis családomat összeszedem és elindulunk egy nagyobb vizsgálatra a háziorvoshoz. Ott pedig kiírják nekünk a vizsgálatokat. Elmentem a salgótarjáni kórházba – ahonnan üdvözlöm az orvosokat -, és elküldtek 4-5 vizsgálatra… Elmentem röntgenre, ultrahangra mert nagyon fontos, hogy mindenki szűrje magát, mert akkor derül ki a probléma. Először azt mondták, hogy a ˝kipufogómmal˝ van probléma. Elküldtek és mondták, hogy meg kellene tükrözni”  – kezdett bele a Mokka műsorvezetőinek a Farm VIP műsorvezetője, akinél az orvosok több problémát is találtak. 

Miután Zsoltinál elvégezték a műtétet a showman a rossz vállát is megnézette, amelyről a vizsgálatok során kiderült, hogy leszakadt rajta az izom, amit egy műtét keretében vissza kellett varrni. Kiderült, hogy évekig leszakadt izommal élt. 

Mindenkit szűrővizsgálatokra buzdít

Zsolti a reggeli műsorban nem csak saját egészségéről mesélt, hanem időt szánt arra is, hogy mindenkit arra kérjen, hogy járjon el szűrővizsgálatokra. 

„Mindenki a családját szedje össze vérvételre és ami még nagyon fontos: tüdőszűrőre! Oda mindenkinek kötelező lenne elmenni minden évben két alkalommal. Mert aki erős dohányos, vagy nem olyan helyen dolgozik azoknak a tüdőt mindig meg kell nézetni, mert onnan indulnak ki a problémák, azt mondta nekem a főorvos.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top