nlc.hu
Sztárok

Gáspár Zsolti a tragédiáról beszélt

Gáspár Zsolti halálos balesetet okozott, azóta nem vezet: „Rémálmok gyötörnek”

A mai napig nem tudta feldolgozni a tragédiát a Farm VIP gazdája.

Korábban már beszélt a tragédiáról Gáspár Zsolti, a ma megjelent Story magazinban azonban részletesen is felidézte, hogy halálos kimenetelű közúti balesetet okozott: 1995-ben elgázolta a szomszédjukat, Béla bácsit. Azt mondja, felelősséget vállalt a tettéért és ezért nincs bocsánat, a másfél év börtönbüntetést viszont megúszta. Az akkori köztársasági elnök, Göncz Árpád elnöki kegyelemben részesítette fiatal kora, újszülött kislánya és büntetlen előélete miatt.

Teljesen összetört

„Egy évig nem mentem vissza a faluba. Győrben laktam az unokatestvéremnél. De aztán szembe kellett néznem a történtekkel, és visszatértem Nógrádba. Őszintén megmondom, nem volt egyszerű. Ez nem egy olyan dolog, amit fel lehet dolgozni. Meg kellett tanulnom együtt élni ezzel a teherrel – osztotta meg a hetilappal a celeb. – De nyilván az ember nem felejt. Én sem felejtem el a mai napig sem, hogy amikor kimegyek a temetőbe édesanyámhoz, akkor Béla bácsi sírjára is mindig tegyek friss virágot.”

Elárulta, azóta nem is vezet, így a legjobb a lelkének. „Elég nekem, hogy a mai napig rémálmok gyötörnek. Fájdalmas tanulópénz volt ez nekem. Mindennap hálát adok a Jóistennek, hogy kaptam még egy esélyt az élettől. Hogy háromszoros apuka lehetek, és hogy akkor ott, sok évvel ezelőtt nem ért véget az én életem is” – mondta el az interjúban.

Gáspár Zsolti

Gáspár Zsolti (Fotó: TV2)

Győzikével még mindig nem állnak szóba

Gáspár Zsolti a napokban arról nyilatkozott, hogy még mindig tart a testvérháború közte és Győzike között. Az okokról is beszélt. „Nem vagyok rá büszke, de az az igazság, nem nagyon kommunikálunk. Sajnos! De testvérek vagyunk, és ezt nem lehet letagadni, ha születésnap vagy névnap van, akkor örömmel köszöntjük meg egymást, ez természetes. (…) Viszont nem olyan szoros a kapcsolatunk, mint mielőtt édesanyánk meghalt. Egy vérből vagyunk, ugyanaz, mint édesapám, a mozdulatai, és szeretjük egymást. Bármilyen problémája lenne, én lennék az első, aki ott lenne mellette. (…) Ezek az új telefonok nem jók, mert letiltott engem. Nem tudok egyikükkel sem, csak a kisebb lánnyal, Virággal kommunikálni. Vele tudok közös nevezőre jutni. Szoktunk üzengetni egymásnak, jóban vagyunk” – mondta korábban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top