nlc.hu
Sztárok

Győzike letiltotta testvérét

Gáspár Zsolti elárulta, Győzike letiltotta, ezért nem tud vele kibékülni

Pedig ő szeretné rendezni a dolgokat.

Gáspár Győző és Zsolti kapcsolata távol áll a felhőtlentől. A két testvér sokszor kinyilvánította ellenszenvét egymással szemben a médián keresztül. Bár ugyan ebben a formában kívántak boldog születésnapot is a másiknak. 

Gáspár Győző (Győzike)

Gáspár Győző (Győzike) (Fotó: TV2)

Sokszor nehéz követi, a két Gáspár éppen jóban vagy rosszban van-e. Zsolti most a Bors magazint világosította fel a jelenlegi helyzetről. „Nem vagyok rá büszke, de az az igazság, nem nagyon kommunikálunk. Sajnos! De testvérek vagyunk, és ezt nem lehet letagadni, ha születésnap vagy névnap van, akkor örömmel köszöntjük meg egymást, ez természetes” – kezdte a lapnak Zsolti.

Gáspár Zsolti

Fotó: TV2

Viszont nem olyan szoros a kapcsolatunk, mint mielőtt édesanyánk meghalt. Egy vérből vagyunk, ugyanaz, mint édesapám, a mozdulatai, és szeretjük egymást. Bármilyen problémája lenne, én lennék az első, aki ott lenne mellette. (…) Ezek az új telefonok nem jók, mert letiltott engem. Nem tudok egyikükkel sem, csak a kisebb lánnyal, Virággal kommunikálni. Vele tudok közös nevezőre jutni. Szoktunk üzengetni egymásnak, jóban vagyunk.

Mint mondja, ezt a testvérek közötti se veled, se nélküled kapcsolatot édesapjuk sem viseli könnyen. „Neki a legrosszabb. 71 éves, ők sokan, hatan voltak testvérek. Mindig azt mondja, nekik soha nem volt egyikükkel sem semmilyen problémája. Nem voltak haragban, mint mi. Gyakran mondja, megvan mindenünk, és a semmiért vagyunk háborúban. Nem jó ez így. Rossz, hogy édesapám látja közöttünk a nagy vitát. Mindenről beszéltünk, néha hülyeség miatt hívtam, akkor rám nyomta a telefont, de folyamatosan beszéltünk. Nem járunk össze úgy, mint régen, és nem tudunk közös nevezőre jutni. Az hiányzik a legjobban, hogy én Győzit felhívtam egy nap vagy harmincszor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top