nlc.hu
Sztárok

Gáspár Zsolti balesete

Halálos baleset: Gáspár Zsolti elgázolta nagyapja egyik barátját

Gáspár Zsoltinak évekkel ezelőtt volt egy balesete, amiben egy idős ember meghalt. A műsorvezető Hajdú Péternek mesélt a történtekről.

Gáspár Zsolti még 1995 szeptemberében okozott halálos balesetet, amikor az autójával elgázolt egy helybéli idős embert. A műtétre készülő Zsolti máig nem tudta feldolgozni a tragédiát – árulja el a ma adásba kerülő Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban Zsolti.

Gáspár Zsolti vallomása

Gáspár Zsolti szörnyű tragédiáról vallott (Fotó: smagpix/Nagy Zoltán)

„Talán még sosem beszéltem erről… Volt egy nagy balesetem, elütöttem egy bácsit, aki meghalt sajnos. Én voltam a hibás, el is ítéltek érte… Megmondom őszintén, egy kicsit gyorsan mentem az autóval, aztán jött az öreg a biciklivel, és vagy elkanyarodott, vagy nem is tudom, mi történt, volt egy kis filmszakadás, és pont elkaptam a Béla bácsit. Ismertem őt, a nagyapám barátja volt, együtt dolgoztak. Ott halt meg a kezeimben, ez nagy tragédia, a mai napig kísért” – mondta a gyújtogató Gáspár Zsolti. A Farm VIP gazdája köztársasági kegyelmet kapott, ezért nem kellett börtönbe vonulnia. 

Legfrissebb sztárhíreink: 

(Nyitókép: Gáspár Zsolti/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top