nlc.hu
Sztárok

Gáspár Zsolti gyújtogatott

Gáspár Zsolti bevallotta: ő gyújtotta fel Győzikéék házánál a nádast

Gáspár Zsolti bevallotta, hogy ő a „férfi az újsággal”.

Tegnap este posztolta Gáspár Bea és Győző, hogy valaki felgyújtotta a nádast a házuk mögött, éppen a garázs mellett. A Van életünk! szereplői nagyon megijedtek a tűz láttán, ám szerencsére nem lett nagyobb baj. A kamerafelvételeikből pedig kiderült, hogy Gáspár Zsolti éppen akkor járt arra, amikor felcsaptak a lángok – a Balázsék című műsorban a Farm VIP gazdája bevallotta, ő okozta a tüzet. 

„Ez biztonságos volt, nem gyújtom magamra a lakást. Igen, én vagyok újságpapírral a kezemben a kamerán, miért tagadnám le? Az ikergyerekeim nagyon köhögnek a nádtól, és felénk fújja a szél. Tisztasági gyújtást csináltam, erre már ők mindjárt mentek kamerával”

– részletezte a történteket a koronavírussal küzdő Gáspár Zsolti, majd azt is elárulta, hogy az a nádas közös tulajdon, és akkor gyújt tüzet, amikor akar. A műsorban azt is elmondta, nem érti, miért kellett ezt egyből megosztani a közösségi médiában. „Beának semmi baja nem lett, csak körbehaknizik most mindent. Vittem magammal egy kis újságot, hogy tudjam szórakoztatni magam, olvasgattam közben. A bolhából csináltak elefántot” – mondta.

gáspár zsolti

Gáspár Zsolti (Fotó: Smagpictures)

Legfrissebb sztárhíreink: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top