Elvitte Vágóék fődíját 17 éve, így él most az egykori biztonsági őr

F.C. | 2024. Április 11.
Elárulta, mihez kezdett anno az 50 millióval.

Szatmári Béla az ország leggazdagabb biztonsági őre lett 2007-ben, amikor is 50 millió forintot nyert a Vágó István és Sebestyén Balázs vezette Pókerarc című műsorban. Mára azonban felélte az akkori giganyereményét. Jelenleg egyáltalán nem milliomosként, hanem átlagemberként éli a mindennapjait – írja a Blikk.

“A fődíj nagy mértékben megváltoztatta az életem, akkoriban hosszabb időre szabadságoltam magam, egyből otthagytam az állásom. Új életet kezdtem: lakást és autót vásároltam, családot alapítottam, született két fiam. Négy évig nem volt munkahelyem, abból éltem, ami a nyereményből maradt. Azóta – sajnos – már feléltem a milliókat, fedeztem belőle az életemet” – mesélte a lapnak a 47 éves családapa.

Bevallotta, régebben sem élt annyira fényűző életet, így nem rázta meg, hogy vissza kellett térnie dolgozni. “Túl vagyunk a milliomos korszakomon, polgári, normál életet élek. Hajdúszoboszlón dolgozom egy helyi, 4 csillagos hotelben vagyok felszolgáló egy éve” – árulta el Szatmári Béla, aki arról is beszélt, hogy az 50 milliós fődíj megkaparintása után boldog-boldogtalan odament hozzá az utcán, de még a mai napig is felismerik néha.

A Pókerarc után szerepelt még a Honfoglalóban, A Következő!-ben és a Géniuszban is, és – mint mondja – ma is bevállalna hasonló megmérettetést.

Kiemelt fotó forrása: imdb.com

Exit mobile version