nlc.hu
Életmód

Kilenc hónapig titkolta, hogy milliókat nyert a tévés vetélkedőben

Milliókat nyert a tévés vetélkedőben, de kilenc hónapig a családja előtt is titkolta

Amíg nem vetítették le a műsort a tévében, az angol férfi nem árulhatta el, hogy megnyerte a fődíjat.
Daniel O’Halloran örül, miután 99 ezer fontot nyert az ITV tévés vetélkedőjében

Egy angol fiatalember 99 ezer fontot (42 millió forint) nyert egy tévés kvízműsorban, de ezt majdnem egy évig titokban kellett tartania, amíg a műsor nem került adásba – írja a BBC.

Daniel O’Halloran az ITV The 1% Club című műsorának tavaly júliusi forgatásán nyerte el a fődíjat. A 24 éves férfi elmondta, hogy a rokonai csak annyit tudtak, hogy 10 ezer fontot (4,2 millió forint) nyert, arról fogalmuk sem volt, hogy mindent kockára tett a fődíjért, amit végül el is hozott. 

Az adást csak idén április végén vetítették le, az üzemvezetőként dolgozó férfi családtagjai szinte megőrültek, amikor látták, hogy Daniel vállalja a következő kérdést is. „Még soha nem szerepeltem a tévében, és ez volt az első alkalom, hogy jelentkeztem ilyesmire” – mondta.

Íme, ahogy megnyerte a fődíjat (39:30-tól a videóban):

Elárulta, hogy a nagymamájának azért mégis elmondta, mennyit nyert. „Valakinek el kellett mondanom, így ez a mi kis titkunk volt.” Egyébként a producerek csak arra kérték, hogy az adás előtt a közösségi médiában ne posztoljon a nyereményéről, de Daniel úgy érezte, hogy a „vicces meglepetést” addig titokban kell tartania, amíg családja is láthatja a műsort.

A szerencsés fiatalember a hónap végén kapja meg a nyereményét, és azt tervezi, hogy a nyáron fesztiválokra viszi a pénzből a családját.

Más okok miatt, de korábban egy magyar férfi eltitkolta a felesége elől közös lottónyereményük jelentős részét, több száz millió forinttal megkárosítva a nőt a válásuk során. Felfüggesztett szabadságvesztés lett a büntetése.

(Kiemelt kép: YouTube/TeeVeeDaily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top